Şahane Damat 2. Bölümde neler olacak?

Şahane Damat yeni bölümü ile salı akşamı sevenleri karşısına çıkacak

Şahane Damat 2. Bölümde neler olacak?

Büyük isimlerin yer aldığı dizi Şahane Damat yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gördü. Star TV ekranlarında Salı akşamları izleyenler ile buluşan dizinin 2. Bölüm fragmanı yayınlandı.  İzleyenleri güldürmeye devam eden dizi iddialı bir giriş yaptı. 2. Bölümünde aynı hız ile devam edeceği bekleniliyor.

Şahane Damat 2. Bölüm Özeti ve fragmanı…
Mehmet, Melike’nin şantajına boyun eyer. Mehmet, Melike’nin ailesinin yanında damat gibi davranır. İkiliyi zor duruma sokacak olaylar gelişir. Damatlarını çok seven aile Mehmet’in yanından ayrılmazlar. Bunlar olurken Diva ise sürekli kaçmaya çalışır. Türkiye’nin Diva’yı ve sevgilisini öğrenecekleri zaman Melike hemen durumu kurtarır. Bu hareketi Mehmet’in dikkatini çeker ve onu anlamaya başlar. İkilinin alyansı da büyük problem yaratır.
 
Konusu: Melike Gurbetçi, İstanbul’da yaşamak için ailesini yalanlar ile zar zor ikna eder. Ailesine çok mutlu ve rahat bir yerde yaşadığını söyleyen Melike aslında sefalet içinde yaşar. Ailesine bir cerrah ile nişanlandığını söyler Mehmet Doktor ise Melike ile değil patronu ile nişanlanmıştır.
Oyuncu Kadrosu: Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Nükhet Duru, Erhan Yazıcıoğlu, Hande Kaptan, Anıl İlter, Leyla Göksun, Selen Uçer, Mert Carim, Binnur Şerbetçioğlu’dur.
Yapım: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yönetmen: Raşit Çelikezer
Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem
 
Burcu Özberk Kimdir?


12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Muhteşem Yüzyıl ile başlayan oyunculuk hayatına hız kesmadan devam ediyor.
Rol aldığı diziler:
Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları
 
Ali Ersan Duru Kimdir?


19 Eylül 1984 yılında Ankara’da doğdu. Oyuncu olmaya küçük yaşta karar verdi. Üniversite eğitimini Osmangazi Üniversitesinde Maliye bölünden mezun oldu. Okul hayatında tiyatroya başladı. Diyalog Sanatta ilk oyunculuk hayatına adımını attı. Şahika Tekand Stüdyosuna katılarak 3 yıllık bir eğitim aldı.
Filmografisi:
Lale devri, Bugünün Saraylısı, Başrolde Aşk, Hayat Devam Ediyor, Yağmurdan Kaçarken, Aşk Zamanı, Gönül İşleri
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem