Şahane Damat 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şahane Damat ilk bölümüyle ekranlara geldi

Şahane Damat 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin yeni dizisi Şahane Damat 1. bölümü ile izleyici ile buluştu. Romantik komedi tarzındaki yeni dizi ilk bölümüyle beğeni topladı. Şahane Damat 2. bölüm fragmanı çıktığında da burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Gurbetçi ailesini İstanbul'da tek başına namusu ile yaşayacağı konusunda ikna ederek bazı yalanlar söyleyen Melike, kendisinin ödüllü bir gazeteci olduğuna, müthiş bir evde yaşadığını ve doktor olan nişanlısıyla yakında evleneceği konusunda ikna eder. İşin aslı ise, Melike, İstanbul'da açlık sınırında yaşamakta olan bir kızdır ve  habercilik hayallerine ancak bir magazin gazetesinde burç yorumu yazacak kadar yaklaşabilmiştir. En kötüsü de, ailesine aralarında yüzük taktıkları yalanını attığı sosyetik estetik cerrah Mehmet Çırağan, Melike ile değil, patronuyla nişanlıdır!


Günün birinde Melike hayallerindeki haberi yakalamayı başarır. Öğrendiği skandal ülkeyi sarsacaktır! Ancak o skandalın ucu çok fena bir şekilde Mehmet’e de dokunmaktadır. Tabii ne Melike ne de Mehmet, yalan ve şantajla başlayan hikayelerinin, onları tüm yalanlarını temize çekecek bir aşka taşıyacağını henüz bilmemektedirler.

Oyuncu Kadrosu:
Ali Ersan Duru, Burcu Özberk, Nükhet Duru, Erhan Yazıcıoğlu, Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Selim Gürata, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun, Anıl İlter, Murat Carim, Selin Ucar yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler