Rengarenk ne zaman başlayacak?

Rengarenk dizisi Temmuz ayında yayın hayatına başlayacak

Rengarenk ne zaman başlayacak?

Fragmanları ile büyük ilgi gören Rengarenk dizinin başarılı oyuncu kadrosu ile büyük bir hedef kitlesine ulaşacağa benziyor. 8 Temmuz tarihinde ATV ekranlarında saat 20.20’de yayın hayatına başlayacak. Başrollerinde Selin Şekerci ve KaanTaşaner’in paylaştığı dizi yabancı bir diziden uyarlama olacağı açıklandı.

Rengarenk tanıtım fragmanı…
 
nin 2. tanıtımı...

Konusu:
Dizi yabancı diziden uyarlama olacak. ‘Nothing Hill’ filminden uyarlanacak filmde Renk başarılı bir oyuncu olurken Can ise neşe dolu bir veterineri canlandıracak.
Oyuncu Kadrosu:
Selin Şekerci: Renk
Kaan Taşaner: Can
Cem Belevi: Pars
Serenay Aktaş: Konuk Oyuncu
Merve Oflaz: Saadet
Ümit Kantarcılar: Aras
Açelya Devrim Yılhan: Sedef
Selin Yeninci: Neşe
Sertan Erkaçan: Ege
İbrahim Kendirci: Yiğit
Funda Güray: Derin
Ferdi Sancar: Zeki Halay
İnci Türkay: Zerrin
Şebnem Doğuer: Refika
Şükrü Türen: Mümtaz
Yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu’nun oturduğu dizinin Senaryosunu Ebru Hacıoğlu üstlendi. Yapım şirketi NTC Medya’nın yaparken yapımcısı Mehmet Yiğit Alp yapıyor.
 
Selin Şekerci Kimdir?
 
1 Haziran 1989 yılında İzmir’de doğdu. İzmir Devlet Konservatuarında eğitim gördü. İzmir’de çocuk oyunlarında görev aldı.  Ardından İstanbul’a gelerek dizi ve reklam filmlerinde rol almaya başladı. Filmografisi:
Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Leyla ile Mecnun, İzmir Çetesi, Ay Büyürken Uyuyamam, Benim İçin Üzülme, Kaçak Gelinler, Acı Aşk
 
Kaan Taşaner Kimdir?
 

23 Nisan 1979 yılında Antalya’da doğdu. Üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünü bitirdi. Oyunculuk kariyerine Büyük Buluşma ile adım attı. Fatmagül’ün suçu ne? Dizisi ile 2012 yılında En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.
Filmografisi:
Diriliş: Ertuğrul Gazi, kayıp, Kuzey Güney, Fatmagül’ün suçu ne, Kendi Okulumuza Doğru, Hakkını Helal Et, Beşinci Boyut, Büyük Buluşma
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem