Rengarenk bu akşam başlıyor!

Yaza iddialı giriş yapmayı düşünen dizi bu akşam sevenleri ile buluşacak

Rengarenk bu akşam başlıyor!

ATV ekranlarında bu akşam başlayacak olan dizinin başrollerinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner oynuyor. Yaza iddialı giriş yapması beklenen dizi romantik-komedi tadında olacak. Dizinin başrol karakteri için Gökçe Bahadır düşünüldü ama anlaşma yapılamayınca başrolleri iki sevgili oynamaya karar verdi. NTC Medyanın üstlendiği dizi eğer olumlu7 tepkiler alırsa 2016-2017 yılında da devam edecek.
Fragmanı yayınlandığı günden beri ilgi gören dizi de yapımcılığı Mehmet Yiğit Alp’in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu’nun oturuyor. Senaryosunu Ebru Hacıoğlu, Melek Seven ve Deniz Gürlek yazdı.
 
Konusu:
Yabancı bir filmden uyarlanan dizide Can aşka ve kadınlara olan inancını yitirir. Renk ise ünlü biridir bu ikilinin hayatlarının kesişmesini ele alır.
Oyuncu Kadrosu:
Selin Şekerci, Kaan Taşaner, Cem Belevi, Açelya Devrim Yılhan, Selin Yeninci, Sertan Erkaçan, İbrahim Kendirci, Funda Güray, Ferdi Sancar, İnci Türkay, Şebnem Doğruer, Şükrü Türen, Muammer Tali

Selin Şekerci Kimdir?

1 Haziran 1089 yılında İzmir’de dünyaya gelen güzel oyuncu İzmir Devlet Tiyatrosunda bazı oyunlarda yer aldı. İstanbul’a geçen oyuncu çeşitli dizi ve reklamlarda oynadı. Oyuncu panda, Tariş zeytinyağı, Turkcell reklamlarında oynadı.
Rol aldığı diziler:
Kavak Yelleri, Melekler Korusu, Leyla ile Mecnun, İzmir Çetesi, Ay Büyürken Uyuyamam, Benim için Üzülme, Acı Aşk, Kaçak Gelinler

Kaan Taşaner Kimdir?

23 Nisan 1979 yılında doğdu. Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı’nda mezun oldu. Oyunculuk hayatına tiyatro ile başladı. İlk büyük çıkışı FatmaGül’ün Suçu Ne? Dizisi ile yakaladı.
Rol aldığı diziler:
Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Hakkını Helal Et, Kendi Okulumuza Doğru, Fatma Gül’ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Kayıp, Diriliş Ertuğrul

Cem Belevi Kimdir?

4 Haziran 1987 yılında İzmir’de doğdu. Ailesine verdiği desteğin yanı sıra piyano dersleri de aldı. Ardından gitara geçti. Üniversite eğitimini görmek için İngiltere’ye gitti. İlk altı ay dil eğitimi aldı. Brunel Üniversite’sinde işletme bölümünü tamamladı. İngiltere’de jazz ve şan eğitimi aldı. İş hayatına Londra’da başladı. Türkiye’ye dönüş yapan şarkıcı 2013 yılında Bilmezsin adlı ilk albümünü çıkardı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem