Paramparça 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen dizilerinden Paramparça bu hafta 69. bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Paramparça 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen dizilerinden Paramparça bu hafta 69. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Sevilen dizide her zaman olduğu gibi heyecan doruktaydı. Demir'in kaçırıldığı bölümün ardından Paramparça 70. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak.

ÖZET

Harun, Ayşe'nin birliktelik yaşadığı kişinin Cihan olduğunu öğrendiği gibi çiftin tatile gittiği otele gider. Cihan tam bir şok yaşar. Ayşe'nin ağabeyim dediği kişinin Harun olduğunu öğrenen Cihan herşeyin bir tuzak olduğunu ve Ayşe'nin de buna dahil olduğunu düşünür.

Harun ve Maide için de durum farklı değildir. Onlar da Cihan’ın Ayşe ile, Harun’dan intikam almak için planlı bir şekilde birlikte olduğunu düşünür. Her ikisi de Ayşe’ye, Cihan’ı hayatından çıkarmasını söyler. Ayşe tam anlamıyla iki ateş arasında kalır. Annesinin rahatsızlığını öğrenen Dilara apar topar Amerika’ya gider. Dilara’nın evde olmadığını öğrenen Harun, oğlu Demir Alaz’ın yalıda kalmasına müsaade etmez. Tek çözüm yolu bulur, o da bebeği kaçırmak! Cihan ise artık ne ile nasıl başa çıkacağını şaşırmıştır. Ozan’ı akıl hastanesinde bulan Cihan yıkılır.

Merakla takip edilen dizi Paramparça her Pazartesi günü saat 20.00'de ekranlara geliyor. Dizinin kadrosunda Petekkaya'nın yanı sıra, Ebru Özkan, Barış Falay, Ahu Yağtu, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Hümeyra, Güneş Emir, Şükran Ovalı, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Ertuğrul Postoğlu, Elvin Aydoğdu, Aslıhan Kapanşahin, Efecan Şenolsun bulunuyor. Dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alırken yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler