Onur Tezel kimdir?

Kısmetse Olur yarışması Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. 8 Mayıs gecesi eleme heyecanı yaşandı ve yarışmaya gelin adaylarından Dilek ile damat adaylarından Murat elendi. Elenen isimlerin ardından yarışmada damat evine Onur Tezel isimli yarı

Onur Tezel kimdir?

Kısmetse Olur yarışması Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. 8 Mayıs gecesi eleme heyecanı yaşandı ve yarışmaya gelin adaylarından Dilek ile damat adaylarından Murat elendi. Elenen isimlerin ardından yarışmada damat evine Onur Tezel isimli yarışmacı katıldı.

Onur Tezel, gelinler evine tanışmaya girerken meyve sepetleri ile girerek yarışmacılara jest yaptı. Gelinlerle sohbet eden Onur'a bayan yarışmacılar Aycan'ı yakıştırdı. Onur Tezel yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Arnavut asıllı ve sporla uğraşıyor. Fitness hocalığı yapıyor ve boksla yakından ilgileniyor. 35 yaşında. Yarışmaya kesin bir isim için gelmediğini söylüyor ve herşeyi zamanın göstereceğini belirtiyor.

onur-tezel.jpg

Bu hafta neler oldu?

Haftanın birincileri Eser ile Cansel oldu. Sunucu Seda Akgül bu hafta iki kişinin eleneceğini açıkladı ve böylece eleme potasına giren Dilek ile Murat evden elendi. Çeki alan taraf ise Cansel oldu.

KISMETSE OLUR KONUSU
 
Kısmetse olur  Kanal D ekranlarında ekranlara hafta içi hergün izleyici ile buluşuyor. 7 gelin adayı ile 7 damat adayının büyük ödül ve muhteşem bir düğün için hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçiriyorlar. Bir hafta sonunda haftanın birincileri para ödülü kazanıyor. Her hafta yapılan Haftanın finali sonrasında bir gelin adayı ve bir damat adayı hayallerine veda etmek zorunda kalıyor. Final sonrasında eve veda eden adayların yerine yeni adaylar giriyor. Bu nedenle evde hayallerinin eşini bulma şansı hiç bitmiyor. Kısmetse olur hafta içi her gün ve hafta sonu haftanın finali eleme heyecanı ile devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler