O Ses Türkiye 2017’nin şampiyonu kim oldu?

Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye 2017’de final heyecanı yaşanıyor. 6 Yarışmacının finale kaldığı yarışmada şampiyon belli oldu.

O Ses Türkiye 2017’nin şampiyonu kim oldu?

TV8 Ekranlarında seyirci ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan O Ses Türkiye 2017’de bu akşam final heyecanı yaşandı. 3 Jüri üyesinin 6 yarışmacısı finale kalırken kıya sıya bir rekabet yaşandı. İşte finalden ayrıntılar.


Geçtiğimiz günlerde yarı finali yapılan ve 8 yarışmacının finale kalmak için yarıştığı O Ses Türkiye’de performanslarını sergileyen yarışmacılardan hangilerinin finale kalacağına seyircilerin attığı sms oyları sonrasında karar verildi.

Jüri koltuğunda Gökhan-Hakan, Morat Boz, Hadise ve Sibel Can’ın oturduğu yarışmanın yarı finalinde her yarışmacının performansı sonrasında 3 dakika boyunca sms oyları beklendi ve bütün performansların sonrasında Acun Ilıcalı finale kalan isimleri açıkladı.  

İŞTE FİNALE KALAN İSİMLER
  1. Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)
  2. Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)
  3. Cihangir Moralı (Hadise’nin takımı)
  4. Taylan Bayri (Hadise’nin takımı)
  5. Dodan Özer (Hadise’nin takımı)
  6. Burhan Çatılı (Sibel Can’ın takımı)
O Ses Türkiye 2017’nin şampiyonu Dodan oldu.

O Ses Türkiye 2017’nin şampiyonu kim oldu?


SON İKİYE KALAN İSİM BELLİ OLDU!

O Ses Türkiye'de final heyecanı devam ediyor. O Ses Türkiye'de finalde son 2'ye kalan isim belirlendi. Finale kalan son 4 yarışmacı performanslarını sergiledi ve son 2 için oylama başlatıldı. Yapılan oylama sonucunda son 2'ye kalan yarışmacılar Hadise'nin takımından Dodan Özer ve Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından Resul Aydemir oldu.

SON 4'E KALAN İSİMLER

Gerçekleştirilen performansların ardından final yolunda son 4 kişi için halk oylaması gerçekleşti. Yapılan halk oylamasının ardından finalde son 4'e kalan isimler Hadise'nin takımından Dodan Özer ve Taylan Bayri, Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından ise Keremhan Özdemir ve Resul Aydemir kaldı. Böylece Sibel Can'ın da son yarışmacısı olan Burhan Çatılı elenmiş oldu. Hadise'nin takımından Cihangir Moralı'da yarışmaya veda eden bir diğer isim oldu

CİHANGİR SAHNEYE ÇIKAN İLK İSİM

İlk sahneye çıkan isim Cihangir oldu. Hadise'nin takımından finale çıkan isimlerden biri olan Cihangir, dansları ve sempatik tavırları ile milyonların sevgilisi oldu. Delilah isimli parça ile ilk final performansını sergileyen Cihangir büyük alkış topladı...

RESUL DİNLEYENLERİ MEST ETTİ

O Ses Türkiye çıkan ikinci isim olan Resul RAP performansı ile izleyenlerden büyük alkış aldı. Adımız Miskindir Bizim isimli şarkıyı seslendiren Resul, ney eşliğinde söylediği parça ile stüdyodaki izleyicilerden de büyük alkış aldı.

DODAN O SES TÜRKİYE SAHNESİNDE

Hadise'nin takımından Dodan, sahneye çıkan üçüncü isim oldu. Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm isimli parça ile sahne alan Dodan, O Ses Türkiye'de duygu dolu anlar yaşattı. O Ses Türkiye'de Dodan'ın performansının ardından stüdyoda 'Bir Daha' tezahüratları yapıldı...

SİBEL CAN'IN TAKIMINDAN BURHAN SAHNEDE

O Ses Türkiye'de ilk sezonunu geçiren Sibel Can'ın takımından finale çıkmayı başaran Burhan, Earth Song isimli parçayı seslendirdi. İzleyicilerden büyük alkış alan Burhan, jüri üyelerinden de tam not aldı.

O SES TÜRKİYE KARADENİZ RÜZGARI

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Keremhan performansı ile izleyenleri büyüledi. Kemençeler eşliğinde performansını sergileyen Keremhan büyük alkış aldı...

TAYLAN'IN PERFORMANSI ALKIŞ ALDI

Ben Yürürüm Yane Yane isimli parça ile performansını sergileyen Taylan'ın performansının ardından izleyiciler 'bir daha tezahüratları yaptı. Hadise'nin finale çıkan üçüncü yarışmacısı Taylan jüriden de tam not aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem