O Hayat Benin’de ayrılık rüzgârı!

O Hayat Benim dizisinde ayrılık rüzgârları esiyor

O Hayat Benin’de ayrılık rüzgârı!

FOX TV ekranların sevilen dizisi O Hayat Benim dizisi 100 bölümde sezon finali yapan diziden üst üste sürpriz haber geliyor. Diziden ayrılık haberleri geliyor. Ezgi Asaroğlu’nun ayrılığından sonra şimdi de Dizinin yönetmeni Hamdi Alkan’ın diziden ayrılacağı sosyal medyada çok konuşuldu. Hamdi Alkan bu dizi için 3  yıllık sözleşme imzaladı. Alkan’ın yeni film için bu diziden ayrılacağı söyleniliyor.  Bodrum’da kampa giden Alkan’ın senaryo çalışmaları yaptığı iddia ediliyor.
Yeni sezonda Ezgi Asaroğlu, Ahu Sungur, Zerrin Sümerler, Ayça Damgacı ve Hamdi Alkan’ın olmayacağı açıklandı.

Hamdi Alkan Kimdir?

1967 yılında Hatay’da doğdu. Üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesinde Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Öğrencilik hayatı boyunca tiyatroya ilgi duydu ve müsabakalara katıldı. Televizyon sektörüne ‘3 Aşağı 5 Yukarı’ programı ile adımını attı. 2001 yılında Şellale filminde konuk oyuncu olarak birçok usta oyuncu ile birlikte rol aldı.
Alkan 1989 yılında Canan Hoşgör ile evlendi 1999 yılında boşandılar. 2006 yılında tekrar evlendiler. 2012 yılında ise tekrar boşandılar. Ardından 24 Nisan 2014 tarihinde Roma’da Selen Görgüzel ile evlendiler.
Filmografisi:
Yol Ayrımı, En İyi Arkadaşım, Afacanlar Kampı, Yumurcak Tv, Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım, Muhteşem Yüzyıl
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler