O Hayat Benim 99. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O hayat benim bu akşam 98. bölümü ile ekranlara geldi.

O Hayat Benim 99. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin uzun soluklu dizisi O Hayat Benim bu hafta 98. bölümü ile yayınlandı. Sevilen dizi yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Peki son bölümde ne oldu, O Hayat Benim 99. bölüm fragmanı çıktı mı? Detaylar haberimizde.

Yeni bölüm fragmanı henüz çıkmadı, çıktığında burada olacak.

Bölüm özeti

Ateş ailesinin katilinin peşine düşer ve bulur. Katil, Kenan adındaki Edibe Atahan'ın emrinde çalışan kişidir. Ateş Atahan konağına giderek kapıya dayanır. Silah çeken Ateş iki el ateş eder. Artık Ateş2in Efsun'dan başka güvenebileceği birisi yoktur. Bahar ve karnındaki bebek savunmasız kalmıştır. Efsun ve Bahar kaçmak zorunda kalır.
 
Geçen hafta neler olmuştu?
Efsun, Cinayet Büro Amiri Ömer Aziz’in kararlı bir polis olduğunu anlar. Ömer Aziz Efsun’un geçmişini araştırmaya koyulur.  Bu arada Efsun ve Bahar çocuk beklemektedirler. Ateş babasını cezaevinden çıkartmak için elinden geleni yapar ama Ateş’i daha büyük sürprizler beklemektedir.

Dizide  Keremcem, Ceren Moray, Ezgi Arasoğlu başrolleri canlandırmaktadır. Sinan Albayrak, Yeşim Ceren Bozoğlu, Süleyman Atanısev, İclal Aydın, Ahu Sungur, Birgül Ulusoy, Nesime Alış, Gülsen Tuncer, Neslihan Acar, Şan Bingöl, Nurşim Demir, Ozan Güler, Güzide Arslan, Didem İnselel, Turgay Aydın, Bahar Şahin, Sezgi Mengi, Nihal Menzil, Pınar Aydın, Ayla Algan, Murat Soydan, Cem Kılıç, Barış Büktel, Büşra Çubukçuoğlu ve Gökşin Gökdemir’de dizide rol almaktadır.

EZGİ ARASOĞLU KİMDİR?


18 Haziran 1987 yılında İzmir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi’nde Edebiyat fakültesinde Antropoloji bölümü sosyal antropoloji ana bilim dalında lisans yaptı. Oyunculuk kariyeri ilk olarak 2001 yılında ‘Bir Dilim Aşk’ ile başladı.  Ardından birçok dizi, film ve reklam filminde rol almaya başladı.
 
KEREMCEM KİMDİR?



28 Aralık Muğla Milâs’ta doğdu.  Ege Üniversitesinde Uluslararası ilişkiler okuyan Keremcem 2003 yılında mezun oldu. Gitar Çalmayı bilen Keremcem söz ve müziği kendisine ait olan ‘Elimde Değil’ şarkısını 1996 yılında Ankara’da çıkardığı albüme koydu. Yonca Evcimik’in desteği ile İstanbul!a geldi ve müzik hayatı başladı. Kerem ile Aslı filminde Kerem’i canlandırdı. 2005 yılında ise Aşk Oyunu dizisi ile karşımıza çıktı. Ardından birçok film ve dizide rol aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem