O Hayat Benim 98. Bölümünde neler olacak?

O Hayat Benim 98. bölümde neler olacak

O Hayat Benim 98. Bölümünde neler olacak?

Fox TV ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim dizisi bu akşam saat 20.15’de sevenleri ile buluşacak. Büyük ilgi ile takip edilen dizi de yine heyecan dorukta. Dizide işler iyice karışıyor. Ateş’in intikam hırsı onu katil yapıyor. Bahar ve Efsun ise kaçmak zorunda kalıyorlar. Bu akşam birçok sorular cevapların bulacak.

O Hayat Benim 98. Bölüm özeti ve fragmanı…
Ateş ailesinin katilini bulur. Kenan adında Edibe Atahan’ın emrinde çalışan biridir. Atahan konağına giden Ateş, silah çeker ve iki el ateş eder. Ateş’in Efsun’dan başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Bahar ve karnındaki bebek savunmasız kalmıştır. Efsun ve Bahar kaçmak zorunda kalır.
 
 

Geçen hafta neler olmuştu?
Efsun, Cinayet Büro Amiri Ömer Aziz’in kararlı bir polis olduğunu anlar. Ömer Aziz Efsun’un geçmişini araştırmaya koyulur.  Bu arada Efsun ve Bahar çocuk beklemektedirler. Ateş babasını cezaevinden çıkartmak için elinden geleni yapar ama Ateş’i daha büyük sürprizler beklemektedir.

Konusu:
16 Şubat 2014 tarihinde yayın hayatı başlayan dizinin ilk yönetmeni Hülya Bilhan’dır. 31. Bölüm ’den itibaren Hamdi Alkan olur. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray’ın üstlendiği dizi kavuşamayan iki gencin çocuklarının hayatlarını ele alır. Mehmet Emir Hasret ile birbirlerini deli gibi severler, Ama kavuşamazlar. Hasret hamile kalınca babası delirir ve çocuğu bahçıvanı Yusuf’a verir bakması için. Yusuf’un Efsun adında bir kızı daha vardır. Yusuf 20 yıl aradan sonra Bahar’ı gerecek evine götürür. Bütün mirasa ve zenginliğe kavuşurken olaylar hiç de istediği gibi gelişmez.
O Hayat Benim dizi oyuncuları ise: Keremcem, Ceren Moray, Ezgi Arasoğlu başrolleri canlandırmaktadır. Sinan Albayrak, Yeşim Ceren Bozoğlu, Süleyman Atanısev, İclal Aydın, Ahu Sungur, Birgül Ulusoy, Nesime Alış, Gülsen Tuncer, Neslihan Acar, Şan Bingöl, Nurşim Demir, Ozan Güler, Güzide Arslan, Didem İnselel, Turgay Aydın, Bahar Şahin, Sezgi Mengi, Nihal Menzil, Pınar Aydın, Ayla Algan, Murat Soydan, Cem Kılıç, Barış Büktel, Büşra Çubukçuoğlu ve Gökşin Gökdemir’de dizide rol almaktadır.

EZGİ ARASOĞLU KİMDİR?


18 Haziran 1987 yılında İzmir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi’nde Edebiyat fakültesinde Antropoloji bölümü sosyal antropoloji ana bilim dalında lisans yaptı. Oyunculuk kariyeri ilk olarak 2001 yılında ‘Bir Dilim Aşk’ ile başladı.  Ardından birçok dizi, film ve reklam filminde rol almaya başladı.
 
KEREMCEM KİMDİR?



28 Aralık Muğla Milâs’ta doğdu.  Ege Üniversitesinde Uluslararası ilişkiler okuyan Keremcem 2003 yılında mezun oldu. Gitar Çalmayı bilen Keremcem söz ve müziği kendisine ait olan ‘Elimde Değil’ şarkısını 1996 yılında Ankara’da çıkardığı albüme koydu. Yonca Evcimik’in desteği ile İstanbul!a geldi ve müzik hayatı başladı. Kerem ile Aslı filminde Kerem’i canlandırdı. 2005 yılında ise Aşk Oyunu dizisi ile karşımıza çıktı. Ardından birçok film ve dizide rol aldı.
 
CEREN MORAY KİMDİR?



5 Haziran 1985 yılında Diyarbakır’da doğdu. Annesi Kastamonlu babası ise Diyarbakırlıdır. Oyunculuk hayatı boyunca ;
Serseri Aşıklar, Dayı, Nefes nefese, Doktorlar, kavak yelleri, İşler Güçler, Bi küçük Eylül Meselesi, O hayat benim, Yok artık dizi ve filmlerde rol aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem