N’olur Ayrılalım 2. Bölümde sürpriz gelişmeler!

N’olur Ayrılalım 2. Bölüm yarın akşam sevenleri karşısında boy gösterecek

N’olur Ayrılalım 2. Bölümde sürpriz gelişmeler!

Cuma Akşamlarında çiçeği burnunda dizisi N’olur ayrılalım 2. Bölümünün fragmanı yayınlandı. Yaza iddialı giriş yapan dizinin başrollerinde Nilay Dur, Aras Aydın, Gürgen Öz ve Nilperi Şahinkaya paylaşıyor. Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Yusuf Ömer Sınav’dır. Romantik-komedi tadındaki dizi eğlenceli bir dizi sevenleri ile buluşuyor.

Yarın akşam FOX TV ekranlarında saat 20.00’de seyircileri karşısına geçmeye hazırlanıyor.

N’olur Ayrılalım 2. Bölüm fragmanı…
 

Dizinin 2. Fragmanı…
 

Geçen Hafta Neler Oldu?
Babaannesi ve abisi Yusuf ile yaşayan Azize sıradan bir kızdır. Azize’nin dünyada tek bir istediği vardır. B istediği televizyon yıldızı olan Turgay Atalay’ın dikkatini çekmektir. Azize reji asistanlığı yapmaktadır. Turgay Atalay ise Azize’nin adını bile bilmiyor.
Ulaş ise kendini insanların sorunlarına adayan bir belgesel yapımcısıdır. Ulaş aynı zamanda modern Telli Baba’dır.
Ulaş ile birlikte olan kızlar Ulaş’tan ayrıldıktan sonra hayatlarının aşkları ile karşılaşıp aşk evliliği yapıyorlar. Turgay ise bu fikre bayılır ve bu yaşananları bir gizli kamera ile çeker.

Oyuncu Kadrosu:
Nilay Duru, Aras Aydın, Gürgen Öz, Nilperi Şahinkaya, Osman Karakoç, Hilal Uysun, Duygu Karaca, Ayşe Selen, Meriç Başaran, Hüseyin Soysalan, Özgül Sağdıç, Eray Ayaz

Nilay Duru Kimdir?

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Oyunculuğa küçük yaşta merak saran oyuncu izleyicisi çok olan Tiyatrolarda rol aldı. Nedim Saban tarafından keşfedilen oyuncu Kızılelma ve Asla Vazgeçmem dizisinde yerini aldı.

Gürgen Öz Kimdir?

10 Mayıs 1978 yılında Zonguldak’ta doğdu. İstanbul Üniversitesinde Sanat Tarihi bölümünü okudu. Ardından Mimar Sinan Üniversitesinde Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü oyunculuk ana sanat dalını kazandı. Okul zamanlarında Alman Satrancı oyununu yazdı. Çeşitli oyunlarda rol alan oyuncu dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başladı.
Filmografisi:
Hokkabaz, Romantik Komedi 1-2, Aşka Sürgün, Çinliler Geliyor, Plajda, Zaman Makinesi 1973, Kısmetim Otel, Aşk Oyunu, Aşkım Aşkım, Başrolde Aşk, Sakarya Fırat, Melek, Avrupa Yakası
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler