Furkan Palalı kimdir?

Yakışıklı oyuncu hakkında bilmedikleriniz ve merak ettikleriniz haberimizde…

Furkan Palalı kimdir?

No:309 dizisinin başrol oyuncusu genç kızların sevgilisi Furkan Palalı son zamanların en iyi çıkış yapan oyuncularından biri olmayı başardı. Başarılı oyuncu hakkında merak ettikleriniz ve bilinmeyen yönleri ile karşınızda yakışıklı oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hakkında tüm bilinmeyenler haberimizde…

Kimdir?


27 Ekim 1986 yılında Konya’da dünyaya gelen oyuncu lise eğitimini Konya’da tamamladı. Üniversite eğitimini Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Bölümünü bitirdi. Ankara’da aldığı drama dersinden sonra bazı oyunculuk dersleri aldı. Palalı halen Marmara Üniversitesinde Radyo ve Televizyon Bölümünde Yüksek Lisans eğitimi görüyor. 29 yaşında olan yakışıklı olan oyuncu 1.90 boyunda 85 kilo ağırlığındadır.

Yakışıklı oyuncunun modellik hayatı Ankara’da bir ajansa kayıt yaparak başladı. Selin Boronkay Ajans ile 1,5 yıllık bir sözleşme imzaladı. Sözleşme boyunca çeşitli organizasyonlar da görev alan oyuncunun asıl hedefi Best Model yarışması oldu. 2011 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında 1.liği yakalayan oyuncu tanınan biri haline geldi. 



  Oyuncu Furkan Palalı birçok oyunda rol aldı. Tetikçi adlı oyunda 6 kez başrolü canlandırdı. Dizi oyunculuğuna ATV ekranlarında yayınlanan ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisi ile başladı. Genç oyuncu      Somuncu Baba, Son Çıkış, Kızılelma, Son Yaz gibi projelerde çalıştı. 

  Yakışıklı oyuncunun Elele dergisine verdiği röportaj ise aşağı da sizler için topladık.

  Adınızı yarışma ile birlikte duyduk. Peki ya öncesi?
  İki seneden fazla süredir modellik yapıyordum. Profesyonel olarak tiyatro da devam ediyordu. Zaten oyunculuk hep istediğim bir şeydi.
  Çocukken hayaliniz neydi?
Beyaz Show’u izlerken ‘Ben de bir gün orada oturacağım’ diye hayal ettiğimi hatırlıyorum.
Hep dikkat çeken bir çocuk mu oldunuz?
Ukalalık olsun istemiyorum ama evet. Üniversitede de ‘okulun en yakışıklı çocuğu’ derlerdi. Bense, ‘Bu adam sadece fiziksel özelliklerinden dolayı buralara gelmedi’ densin istediğim için tiyatro eğitimi de aldım. Sonra sesimi duyurmak adına yarışmaya katıldım.
Nasıl bir ruh hali içindesiniz şu anda?
Şaşkınım tabii. Biraz hızlı oldu her şey. Daha çok yolum olduğunun farkındayım.
Kendinize örnek aldığınız bir oyuncu var mı?
Brad Pitt. Bu yola başlamam için öncü oldu diyebilirim. Fight Club filmini izlediğimde çok etkilenmiştim. Sadece fiziksel olarak değil, oyunculuğuyla da çok başarılı. Ben de onun gibi olmak istiyorum.



Bu kaslara kavuşmak için nasıl bir çaba harcıyorsunuz?

Bol bol fitness yapıyorum.
Modayla aranız nasıl?
Salaş ve rahat giyinmeyi tercih ediyorum. Turuncu, kırmızı gibi renkli pantolonları asla giymem. Siyah, gri, beyaz renkleri ve slim fit kesimi tercih ediyorum.
Aşk sizin için ne ifade ediyor?
Ben de çok özel duygular hissettim ama aşk olup olmadığı konusunda emin değilim. Sevildiğimi hissetmek benim için büyük bir haz. Ama sözde değil, uygulamada görmem gerekiyor.
Sizi bir kadından ne soğutur?
Yalan. Karşı tarafın söylediğine inanırım, güvenirim. Açık olma taraftarıyım. Yalan işi bitirir.
Tescilli bir yakışıklı olunca, idealize, şahane bir kadın mı arıyor insan?
Hiç öyle değil. Mükemmel bir kadın aramıyorum. Bir kere ben mükemmel değilim; benim de hatalarım ve zaaflarım var. Herkes beni beğenmek zorunda da değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi