No:309 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No:309 5. Bölümde sürpriz bir misafir herkesi şoke ediyor

No:309 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yaza iddialı bir giriş yapan No:309 dizisi heyecan dolu bir bölüm ile bu akşam sevenleri ile buluşacak. Başrollerinde Furkan Palalı ve Demet Özdemir’in paylaştığı dizi FOX TV ekranlarında saat 20.00’de boy gösterecek. İzleyenleri sürpriz bekleyen bir bölüm olacağı şimdiden merakla bekleniliyor.

No:309 5. Bölüm dizi özeti ve fragmanı…

Onur ve Lale’nin düğününe Pelinsu’nun gelmesi herkesi şaşırtır. Onur iki arada bir derede kalır iki tarafı da idare etmeye çalışır. Onur’un Japonlar ile yaptığı iş yemeğine Lale’de katılır. Lale ve Onur’un yakınlaşması Betül’ü harekete geçirir. Erol ve Filiz’de iş başına geçer.



Dizinin 2. fragmanı...
 

Senaryosunun Aslı Zengin ve Banu Zengin’e ait olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat oturmaktadır. Romantik-komedi tatında olan dizinin Gold Film’in üstlendi. Müziğini ise Buray yapmaktadır.
Dizinin konusu:
Onur, dedesinden kalan mirasa sahip olabilmek için evlenmesi ve çocuk sahibi olması gerekir. Lale de annesinin ayarladığı bir randevu için aynı mekândadır. Bu tesadüf onların yeni bir yola girmelerini sağlar.
Oyuncu kadrosu:
Demet Özdemir: Lale Yenilmez
Furkan Palalı: Onur Sarıhan
Sumru Yavrucuk: Songül Şen
Özlem Tokaslan: Yıldız Sarıhan
Sevinç Erbulak: Betül
Suat Sungur: Fikret Sarıhan
Mehmet Cihan Ercan: Erol Sarıhan
Gökçe Özyol: Kurtuluş
Beyti Engin: Şadi
Fatma Toptaş: Nilüfer
Pelin Ulukşar: Nergis
Murat Tavlı:Samet
Fatih Ayhan: Doktor Onur Saygın
Eda Özel: Şebnem
 
Demet Özdemir Kimdir?


26 Şubat 1992 yılında Kocaali’de doğdu. Anne ve babasının ayrılığından dolayı annesi ile birlikte İstanbul’a taşındı. Özdemir’in Dansa olan ilgisi onu Efes Kızlar kadrosundan olmasını sağladı. İlk oyunculuğu Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakteri ile başlamış oldu. Kurt Seyit& Şura’sı adlı dizide rol aldı. En çok Çilek Kokusu adlı dizide canlandırdığı Aslı karakteri ile ünlendi.
 
Furkan Palalı Kimdir?


27 Ekim 1986 yılında Konya’da doğdu. Lise eğitimini Konya’da tamamlayan Palalı Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü bitirdi. Ardından 6 aylık drama dersleri aldı. Palalı 2011 Best Model Of Turkey birinci oldu.  Ardından Best Model Of The World katıldı. Uluslar arası tanınan manken Küçük Sırlar dizisi ile oyunculuk kariyeri başladı.
Filmografisi:
Küçük Sırlar, Hayat Devam Ediyor, Adımı Feriha Koydum Emir’in yolu, Son Yaz Balkanlar, Kızılelma, Aşk Emek İster, Son Çıkış
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler