No: 309 7. Bölümde Lale ve Onur’un büyük planı!

No: 309 7. Bölüm yarın akşam sevenleri buluşmaya hazırlanıyor

No: 309 7. Bölümde Lale ve Onur’un büyük planı!

FOXTV kanalında yayınlanan çiçeği burnunda dizi No: 309 yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’de sevenleri karşısına çıkacak. Romantik Komedi türünde olan dizinin yapım şirketini Gold Yapım üstleniyor. Yapımcısı Faruk Turgut’un yaptığı dizinin yönetmeni ise Tolga Pulat’tır. Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı paylaşıyor. Yaza iddialı bir giriş yapan dizi yeni bölümünde heyecan dorukta.

No: 309 7. Bölüm özeti ve fragmanı…
Ağva’ya giden Lale ve Onur aralarındaki buzları eritti. Bu sefer işler tersine döner ve Lale ve Onur ailelerine oyun oynarlar. Bu oyunun içinde Pelinsu, Betül ve Erol’da bu planın içinde yer alır. Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyonda Erol ve Filiz’de katılır. Organizasyonda ne gibi bir sürprizin onları beklediği ise merak konusu.
 

Geçen Hafta neler oldu?
Lale’nin Onur’u terk etmesi aileleri iş başına geçmesini sağladı. Habersiz giden Onur ve Lale birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Bu birlikte geçirdikleri vakit onları tekrar bir araya getirir.

Konusu:
Onur’un dedesinden kalan mirasını alabilmek için evlenip çocuk sahibi olması gerekiyor. Annesinin zoru ile bir randevuya gitmek orunda kalır. Lale de annesinin zoruyla randevuya gider. Yanlış anlama sonucu aynı masaya oturan Lale ve Onur’un hikayesini konu alır.
Oyuncu Kadrosu:
Furkan Palalı, Demet Özdemir, Sevinç Erbulak, Sumru Yavrucuk, Özlem Tokaslan, Mehmet Cihan Ercan, Gökçe Özyol, Beyti Engin, Fatma Toptaş

Furkan Palalı Kimdir?

27 Ekim 1986 yılında Konya’da doğan oyuncu Best Model Of Turkey yarışmasında aldığı derece ile adından söz ettirmeye başladı. Tiyatro oyuncusu olarak Best Model Of Turkey yarışmasını kazanan ilk kişidir. Üniversite eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Bölümünü okudu. Ardından Ankara’da 6 aylık bir drama eğitimi aldı. Hala Marmara Üniversitesinde Radyo ve Televizyon Bölümünde yüksek Lisans öğrenimini görüyor. Oyunculuğun dışında profesyonel olarak basketbol ile uğraşıyor.
Filmografisi:
Somuncu Baba: Aşkın Sırrı, Son Çıkış, Kızılelma, Son Yaz

Demet Özdemir Kimdir?

26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde doğdu. Üç çocuklu bir ailede dünyaya gelen Özdemir dansa olan tutkusu sayesinde Efes Kızları arasında girmeyi başlardı. Kliplerde de oynayan oyuncu kendini ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile gösterdi. Çilek Kokusu dizisinde Yusuf Çim ile başrolleri ile paylaştığı sırada aşk yaşayan ikili hala devam ediyor.
Filmografisi:
Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şurası, Çilek Kokusu, Tut Sözünü

Sevinç Erbulak Kimdir?

20 Ekim 1975 İstanbul’da doğdu. İstanbul Şehir Tiyatrosunda oyuncu olan Erbulak birçok oyun, sinema ve dizide rol aldı. Epsilon yayınlarında ‘Gözünü Kırpma Düşerim’ kitabı çıktı. 2014 yılında Erbulak Evi’ni kurdular. Burada eğitim veriyor.
Filmografisi:
Süper Baba, Baba Evi, Babam Ve Biz, Kuzenlerim, Çat Kapı, Avrupa Yakası, Son Bahar, Bebek İşi, Prensesin Uykusu, Beş Vakit, Ezber, Fidan Hanım’a Ne Oldu, Ağaçlar Ayakta Ölür, Karışık Kaset
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem