No 309 6. bölüm fragmanı çıktı

No 309 beklenen fragmanı yayınlandı

No 309 6. bölüm fragmanı çıktı

Önceki bölümde neler oldu?

Pelinsu'nun Onur ve Lale'nin düğününe gelmesi şaşkınlık yaratır. Onur iki tarafı da idare etmek isterken iki arada bir derede kalır. Onur’un Japonlar ile yaptığı iş yemeğine Lale’de katılır. Lale ve Onur’un yakınlaşması Betül’ü harekete geçirir. Erol ve Filiz’de iş başına geçer.

Senaryosunun Aslı Zengin ve Banu Zengin’e ait olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat oturmaktadır. Romantik-komedi tatında olan dizinin Gold Film’in üstlendi. Müziğini ise Buray yapmaktadır.

Dizinin konusu:
Onur, dedesinden kalan mirasa sahip olabilmek için evlenmesi ve çocuk sahibi olması gerekir. Lale de annesinin ayarladığı bir randevu için aynı mekândadır. Bu tesadüf onların yeni bir yola girmelerini sağlar.

Oyuncu kadrosu:
Demet Özdemir: Lale Yenilmez, Furkan Palalı: Onur Sarıhan,  Sumru Yavrucuk: Songül Şen, Özlem Tokaslan: Yıldız Sarıhan, Sevinç Erbulak: Betül, Suat Sungur: Fikret Sarıhan, Mehmet Cihan Ercan: Erol Sarıhan, Gökçe Özyol: Kurtuluş, Beyti Engin: Şadi, Fatma Toptaş: Nilüfer, Pelin Ulukşar: Nergis, Murat Tavlı:Samet, Fatih Ayhan: Doktor Onur Saygın, Eda Özel: Şebnem

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem