Muhteşem Yüzyıl Kösem bomba gibi veda ediyor

Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ bu akşam sezon finali ile ekranlarda yerini alacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem bomba gibi veda ediyor

Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ bu akşam sezon finali ile ekranlarda yerini alacak.  Sezon finalinde yeni bir dönem açılacak. Sultan Osman tahtan indirilirken yerine ilk olarak Mustafa ardından da Kösem’in oğlu Murat geçecektir. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem ‘in bu haftaki bölümünün fragmanı ve özeti.

Genç Osman öldürülüyor

Dizide Genç Osman tahtan darbe ile indiriliyor. Sarayı Asiler basar ve Genç Osman’ın peşine düşerler. Genç Osman kurtulmak için Osman Ağa’nın kapısına gidiyor. Osman’ın yerini öğrenen yeniçeri ağası Genç Osman’ı zorla Yeniçeri Ocağına götürüyor. Yeniçerler ise padişahın öldürülmesine karşı çıkıyorlar.  Davud Paşa Osman’ı ocaktan çıkarıyor ve Yedikule zindanlarına götürüyor. Genç Osman orada vahşice  katlediliyor.  Kösem Sultan ise oğlunun intikıamını almak için yemin eder.  Kösem Sultan,  İntikamını bu işte parmağı olanların canları ile ödettir.  Öte yandan barış görüşmeleri için ocağa giden Zülfikar hayatını adadığı bu ocakta son nefesini verir.

30. Bölüm sezon finali macera dolu, nefes kesen bir bölüm Star TV ekranlarında olacak. 

Beren Saat’in Başrolünde oynadığı dizi 30. Bölümü ile Star TV’de sezon finali yapacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler