Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. bölümde büyük şok!

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak.  Yeni bölümde yine çok önemli gelişmeler yaşanacak. Sultan Mustafa'nın devri artık sona erecek ve Sultan Osman'ın dönemi başlayacaktır. Di

Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. bölümde büyük şok!

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak.  Yeni bölümde yine çok önemli gelişmeler yaşanacak. Sultan Mustafa'nın devri artık sona erecek ve Sultan Osman'ın dönemi başlayacaktır. Dikkat çeken fragmanda dizinin yine çok heyecanlı olacağı görünüyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. bölüm özeti

Şehzadelerini kurtarmak isteyen Kösem büyük bir şok ile karşı karşıyadır. Mustafa'nın kabusları gerçek oluyor ve tahttan indirilerek kafese gerid dönüyor. Halime ise zindana atılıyor. Artık Sultan Osman'ın devri başlıyor. Ancak tam da burada Kösem beklemediği birşeyle karşı karşıya kalıyor. Osman, onu saraydan sürüyor. Safiye de bu sırada boş durmuyor ve Kösem ile Osman’ın arasını bozmak için sinsi bir plan yapıyor. Osman, Kösem’in gizli divanını basıyor ve ona çok ağır bir ceza veriyor! Safiye’nin tuzağına düşen Şehzade Mehmed ise idam edileceği korkusuyla kötü bir hata yapıyor. Şehzade Mehmed’in kendisine isyan ettiğini sanan Sultan Osman kardeşinin ölüm fermanını istiyor Kösem ve Sultan Osman arasında ipler koparken, şehzade Mehmed adım adım ölüme yaklaşıyor!

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?
Heyecanın doruğa çıktığı dizide bu hafta yine dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Şehzade Osman'ı katletmek isteyen Halime, onu padişahın karşısına getirtir ve idam olmasını ister. Osman burada, hem padişaha hem de Halime'ye  "Hepiniz bunun bedelini ödeyeceksiniz" der. Diğer taraftan şehzadelerinin tehlikede olduğunu bilen Kösem Sultan harekete geçer ve Osman'ı tahta geçirmenin planlarını yapar. Halime ise boş durmayarak Safiye Sultan ile işbirliği yapıp Kösem'i ve şehzadelerini ortadan kaldırmak ister.Ancak Safiye'nin aklında, yaşadığını öğrendiği İskender'i tahta çıkarmak vardır. Dizinin sonunda ise nefesler tutulur. Halime Kösem'in şehzadelerini Sırça Saray'da idam ettirmek üzeredir....

Beren Saat’in başrolde oynadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem her hafta Perşembe günü saat 20.00’de ekranlara geliyor. Dizinin kadrosundaki diğer isimler ise şöyle; Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz,Kadir Doğulu, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstengil, Esra Dermancıoğlu, Cihan Ünal, Nadir Sarıbacak, Vildan Atasever, Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, ve Burak Dakak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem