Mayıs ayı terazi burcu 2023 11-05-2023

Mayıs ayında terazi burcunu neler bekliyor? İşte terazi burcunu bu ay içerisinde bekleyenler haberimizde…

Mayıs ayı terazi burcu 2023 11-05-2023

Özellikle yardımseverlikleri ile bilinen, kova, ikizler ve yay burçlarıyla çok iyi anlaşan terazi burcunu bu ay neler bekliyor? İşte mayıs ayı terazi burcu 2023 yorumu

Doğaya karşı oldukça meraklı olan terazi burçları mayıs ayında bazı finansal sorunlar ile karşılaşabilir. Partnerleriniz ile iş birliğine girebilirsiniz fakat dikkatli olunmalıdır. İş birliği içerisinde oldukları insanları da düşünceleri ile etkileyebilirler.

terazi-burcu

Terazi burcu bu ay yüksek enerjisini ilişkisine yansıtabilir. Karşınızdaki insanların zihnini rahatlıkla okuyabilir. Sağlık konusunda bir problemi olmamasına rağmen enerji yoğunluğundan gergin olabilirler. Kesici ve yakıcı aletlerden uzak durmalı. Aşırı enerjinin verebileceği zararları da unutmamalı. Duygusal yaklaşımlarında da dengeleri kurmakta zorlanabilirler.

Lütfen benim dengemi bozmayın mottosunda ilerleyen terazi burçları yürüyüşlere çıkabilir, alışılmışların dışında hareket etmesi gereken bir ay geçirmelidir.

Aşk ve para da şans terazide olacak. Uzun zamandır beklettiği hayallerine ulaşacak. Yatırımlar yapılacak, ilişkisi olmayan terazi kalmayacak. ekip işlerine girebilir ve yeni bir departmana geçiş yapabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler