Kördüğüm sezon finali

Kördüğüm sezon finali ile ekranlara geldi

Kördüğüm sezon finali

Fox tv'de yayınlanan Kördüğüm 26. bölüm ile ekranlara gelerek sezon finali gerçekleştirdi. Kördüğüm sezon finali yine herkesi ekranlara kilitledi. Genco ile Umut'un üstlerine atılan suçtan nasıl kurtulacağının işlendiği final yine nefes kesti.

Bölüm özeti

Emre’nin ölümünden Genco ve Umut sorumlu tutulur. Polis tarafından tutuklanması herkesin felaketi olur. Naz’ın Umut’u teselli etmesi Neslihan’ı rahatsız etmektedir. Naz ise ne yapacağını artık bilmiyordur. Feyza’nın Murat’a olan tutkusu Ali Nejat’ı her şeyi açıklamasına neden olur. Öte yandan Enver Bey Feyza’nın kendisini sevmektedir. Enver Bey Murat’ın masum olduğunu öğrenince çok şaşırır. Ali Nejat’ın başka bir düşmanı vardır. Bunun kim olduğunu öğrenmek iter. Feyza ise silahı alır ve tetiğe basar.

 
Geçen Hafta neler oldu?
Eylül İstanbul’da kalmaya karar verir. Ali Nejat ve Enver Bey, Barış’ın ölümünün peşine düşerler. Bu cinayeti Murat’ın işlediği düşünülüyor. Ali Nejat ve Naz’ın ayrıldığını Eylül duyar. Emre’nin cesedi bir çöplükte ölü bulunur. Sorumlusu olarak Umut ve Genco görülür. Ali Nejat Murat’ı Didem’in mezarında görür ve çok şaşırır.

Oyuncu kadrosu: İbrahim Çelikkol:  Ali Nejat Karasu, Belçim Bilgin: Naz Özer, Alican Yücesoy: Umut Özer, Ege Aydan: Ayhan, Naz Elmas: Didem
Ferit Aktuğ: Genco, Senaryo Ekibi: Yiğit Okan, Sedef Bayburtluoğlu, Yasemin Kırbaş, Yönetmen: Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer, Yapımcı: Gökhan Tatarer, H.Hakan Eren, Hülya Vural, Görüntü Yönetmeni: Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar, Medya Direktörü: İpek Durkal, Cast Direktörü: Gülden Avşarlıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler