Kördüğüm dizisinde sırlar çözülüyor!

Fox TV’de ekranlara  gelen Kördüğüm 23. Bölümde heyecan devam ederken sır perdeleri de aralanıyor. Enver Bey oğlu Barış’ın ölümünün arkasında kimin olduğunu ve neden olduğu gerçeğine bir adım daha yaklaşır. Aynı zamanda Gökçe’nin peşinde olan Emre’nin Gök

Kördüğüm dizisinde sırlar çözülüyor!

Fox TV’de ekranlara  gelen Kördüğüm 23. Bölümde heyecan devam ederken sır perdeleri de aralanıyor. Enver Bey oğlu Barış’ın ölümünün arkasında kimin olduğunu ve neden olduğu gerçeğine bir adım daha yaklaşır. Aynı zamanda Gökçe’nin peşinde olan Emre’nin Gökçe’ye yaptıklarını ise kimse fark etmez.

Kördüğüm 23.bölüm fragmanı ve özeti…

Naz, Eylül’ü Ali Nejat’ın evinde görünce sinirlenir ve açıklama yapılmasına izin vermeden gider. Enver Bey, oğlu Barış’ın ölümünü Murat’ın planladığından artık kesinlikle emindir. Ancak elinde büyüyen Murat’ın bu düşmanlığının sebebini merak eder. Enver Bey, bu sırrı çözmek için Murat’ın kasasında sakladığı sırlara ulaşır. Burada, Ali Nejat’ı da mahvedecek bir belge vardır. Bugüne kadar Ali Nejat’ın, Murat hakkındaki uyarılarını dikkate almayan Tarık Bey ve Feyza şimdi durumu yeniden değerlendirmek zorundadır. Bu sırada Tarık Bey, Enver’in karşısına çıkar ve ona hisseleri geri vermesi karşılığında dudak uçuklatan bir teklifte bulunur. Feyza için bu teklifi öğrenmek tam anlamıyla bir yıkım olur.  Gökçe Genco’nun aşk itirafına sinirlenirken Emre’nin peşinde olduğunu fark etmez bile. Bunu fırsat bilen Emre Gökçe’yi yalnız yakalar. Emre onu partinin yapıldığı evde bir odaya kapatır. Emre başka bir yüzünü göstermektedir ve Gökçe’nin yardım çığlıklarını duyan kimse yoktur…

Geçen hafta neler oldu?

Eylül’ün gelmesi Ali Nejat şakına döner. Geçmişte yaşadıkları aşkın izlerini taşıyan kolyeyi ise boynunda taşıyan Eylül ısrarla Ali Nejat ile görüşmek ister. Bu teklifi her seferinde reddeden Ali Nejat daha fazla kaçamaz. Eylül, Ali Nejat’ın evine gelir. Tam o sırada Naz’da Ali’nin evine gitmek için yola çıkar.

Ali Nejat, şirket hesaplarını Murat’a devrettiğini Enver Bey’in öğrendiğini bilen Tarık Bey öfkelenir.  Murat’ın Feyza’ya  evlilik teklifi yapması ise Enver Bey’i iyice çileden çıkarır.  Enver Bey Aynı zamanda oğlu Barış’ın ölümünü araştırır. Ve bunun kaza değil cinayet olduğundan emin olur.

 

Künye

Dizinin yapımcı Endemol Shıne Türkiye yer alırken Yönetmen koltuğuna Gökçen Usta oturmaktadır. Başrolde ise İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy yer alırken oyuncu kadrosu; Rojda Demirer, Ege Aydan, Murat Daltaban, İrem Şentürk, Ali Tutal, Aybars Kartal Özson, Naz Elmas, Tülay Günal Çimenser, Gözde Çığacı, Mehmet Aslantuğ, Saadet Işıl Aksoy,  Kaya Akkaya yer almaktadır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem