Kördüğüm 26. Bölümde Genco ve Umut tutklanıyor!

Kördüğüm 26. Bölüm bu akşam sezon finali ile ekranlara gelecek

Kördüğüm 26. Bölümde Genco ve Umut tutklanıyor!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Kördüğüm bu akşam saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak. Daha şimdiden ne zaman başlayacağı merak konusu olan dizi de bu akşam heyecan dorukta. Aksiyonun, umudun, aşkın bitmediği dizi kısa süreliğine ekranlara veda edecek. Bu akşam sezon finali ile ekranlarda boy gösterecek dizi de Genco ve Umut’un üstüne kalan cinayetten nasıl kurtulacakları, Enver Bey’in gerçekleri öğrenmesi sonucunda nasıl bir tepki vereceği? Tüm sorular bu akşam cevaplarını bulacak

Kördüğüm 26. Bölüm özeti ve fragmanı…


Dizinin 2. fragmanı...


Dizinin 3. fragmanı...



Emre’nin ölümünden Genco ve Umut sorumlu tutulur. Polis tarafından tutuklanması herkesin felaketi olur. Naz’ın Umut’u teselli etmesi Neslihan’ı rahatsız etmektedir. Naz ise ne yapacağını artık bilmiyordur. Feyza’nın Murat’a olan tutkusu Ali Nejat’ı her şeyi açıklamasına neden olur. Öte yandan Enver Bey Feyza’nın kendisini sevmektedir. Enver Bey Murat’ın masum olduğunu öğrenince çok şaşırır. Ali Nejat’ın başka bir düşmanı vardır. Bunun kim olduğunu öğrenmek iter. Feyza ise silahı alır ve tetiğe basar.
 
Geçen Hafta neler oldu?
Eylül İstanbul’da kalmaya karar verir. Ali Nejat ve Enver Bey, Barış’ın ölümünün peşine düşerler. Bu cinayeti Murat’ın işlediği düşünülüyor. Ali Nejat ve Naz’ın ayrıldığını Eylül duyar. Emre’nin cesedi bir çöplükte ölü bulunur. Sorumlusu olarak Umut ve Genco görülür. Ali Nejat Murat’ı Didem’in mezarında görür ve çok şaşırır.
Konusu:
Ali Nejat bir otomotiv şirketinin önemli bir ismidir. Naz ise çocuk doktorudur. Ali Nejat ve Naz’ı hayat bir şekilde buluşturur. Olay iki erkek ve bir kadın arasında geçer.
Oyuncu kadrosu:
İbrahim Çelikkol:  Ali Nejat Karasu
Belçim Bilgin: Naz Özer
Alican Yücesoy: Umut Özer
Ege Aydan: Ayhan
Naz Elmas: Didem
Ferit Aktuğ: Genco
Senaryo Ekibi: Yiğit Okan, Sedef Bayburtluoğlu, Yasemin Kırbaş
Yönetmen: Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcı: Gökhan Tatarer, H.Hakan Eren, Hülya Vural
Görüntü Yönetmeni: Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Medya Direktörü: İpek Durkal
Cast Direktörü: Gülden Avşarlıoğlu
 
 
İbrahim Çelikkol Kimdir?

14 Şubat 1982 yılında İzmit’te doğdu. Profesyonel basketbol oynayan oyuncu milli oldu. Basketbol hayatı bittikten sonra oyunculuk eğitimi almaya başladı. Oyunculuk kariyeri Osman Sınav ile tanışmasının ardından yeni boyut kazandı. Pars:  Narkoterör dizisi ile oyunculuğa adımını attı.
Filmografisi:
Pars: Narkoterör, M.A.T, Keskin Bıçak,  Karadağlar, Fetih 1453, İffet, Merhamet, Sadece Sen, Reaksiyon, Seddülbahir 32 saat
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler