Kocaelispor Gençlerbirliği TRT Spor canlı izle

Kocaelispor Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Kocaelispor Gençlerbirliği canlı yayını TRT Spor’da. TRT Spor canlı izlemek için link haberimizde….

Kocaelispor Gençlerbirliği TRT Spor canlı izle

Spor Toto 1. Lig’in 10. Haftasında Kocaelispor Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Kocaelispor Gençlerbirliği maçını TRT Spor’da canlı izleyebilirsiniz. 

Kocaeli Stadı’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Oğuzhan Aksu yönetecek onun yardımcılıklarını Kemal Mavi ile Hasan Hüseyin Tetik üstlenecek. 

Maç öncesinde Kocaelispor 16 puanla 6. Son sırada bulunurken Gençlerbirliği ise 11 puanla 10. Sırada yer alıyor. 

Kocaelispor Gençlerbirliği maçı canlı yayını TRT Spor’da olacak . TRT Spor canlı yayını izlemek aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

https://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle/trt-spor/

İSTATİSTİKLER
İki takım bugüne kadar 45 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 17’sinde kazanan Kocaelispor olurken 12 maçta galip gelen Gençlerbirliği oldu. 16 maç ise berabere bitti. Kocaelispor ev sahipliğinde oynanan 23 karşılaşmada ev sahibi ekip 13 kez kazanırken konuk ekip 3 kez galip geldi. 7 maçta ise eşitlik bozulmadı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem