Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kanal D'nin büyük ses getiren izdivaç temalı programı Kısmetse Olur'da 5 Haziran gecesi eleme heyecanı yaşandı. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu yanıtını bulurken haftanın birincisi de belli oldu.

Kısmetse Olur'da kim elendi?
Kanal D'nin büyük ses getiren izdivaç temalı programı Kısmetse Olur'da 5 Haziran gecesi eleme heyecanı yaşandı. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu yanıtını bulurken haftanın birincisi de belli oldu.

Haftanın birincilerinin Nur ile Batu olduğu yarışmada heyecanı tavan yapan bir eleme gecesi yaşandı. Damat adaylarından Tankut yarışmaya veda eden isim olurken damatlar evine Turgay Tepe isimli yarışmacı dahil oldu.

Tüm detaylar burada olacak...


PROGRAM HAKKINDA

Birbirinden iddialı 8 kadın ve 8 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşan programın büyük eleme gecesi artık Pazar akşamları 20.00'de ekrana geliyor.  Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile hem gelinler hem de damatlar evinden elenmesi yönünde en çok oy alan yarışmacı veda ediyor! Programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor.

Seda Akgül kimdir?

17 Haziran 1971 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Akademisyen olmak ile birlikte sunuculuk yapmaktadır.  Eğitimini  TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirerek tamamlayan ünlü sunucu ardından Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapmıştır. Daha sonra İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu Sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir. 2016 yılında Avram Habib ile evlendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler