Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

Kanal D’nin en çok izlenen yapımlarından olan Kısmetse Olur yarışmasında 24 Nisan Pazar akşamı haftanın finali gerçekleştirildi.

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

Kanal D’nin en çok izlenen yapımlarından olan Kısmetse Olur yarışmasında 24 Nisan Pazar akşamı haftanın finali gerçekleştirildi. Finalde Kısmetse Olur’da kim elendi sorusunun yanıtı belli olurken eve yeni bir gelin adayı daha geldi.

Hafta içi hergün ekranlara gelen izdivaç programında dün gece; Bu haftanın ödül çekini kazanan Tankut, erkekleri koruma altına alırken, kaybedenin Danieala olmasıyla  eve veda eden isim Cansu Deliktaş oldu. Yapılan oylamada ismi çıkan Cansu’nun evden ayrılmasının ardından yeni gelen gelin adayı ise Aycan Tunç oldu.

Aycan’ın, erkekler evini ziyareti oldukça gergin geçti. Erkeklerle sohbeti sırasında kızlardan Hazal’ı yapmacık bulduğunu söyleyen Aycan’a, Emre tepki gösterdi. İkili arasında tartışma yaşanırken süre doldu ve Aycan evden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem