Kısmetse Olur haftanın birincisi kim oldu?

Kısmetse Olur'da haftanın birincileri belli oldu

Kısmetse Olur haftanın birincisi kim oldu?

Kanal D ekranlarının sevilen programlarından Kısmetse Olur'da halk oylaması gerçekleştirildi. Peki Kısmetse Olur'da haftanın birincileri kimler oldu? İşte detaylar

25 Haziran Cumartesi gecesi sevilen yarışmada halk oylaması gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda gelin adayları arasından birinci olan isim Nur oldu. Damat adayları arasında ise Batu haftanın birincisi oldu. Böylelikle birinci olan isimler 10'ar bin TL ödül kazandı. Ayrıca bu hafta yarışmadan kimsenin elenmeyeceği açıklandı.

Öte yandan Nur ve Batu arasında en çok oy alan isİM Batuhan oldu. Böylece 10 Bin TL daha ödüle hak kazandı

EN SON KİM ELENDİ?

Yarışmada son haftada elenen isimlerden damatlardan Tankut eve dönerken bu gelişmeye en çok Dani sevindi. Tankut'un eve gelişinin yanı sıra asıl sürpriz programın sunucusu Seda Akgül'den geldi. Merakla beklenen gong sesi çaldı. Artık eleme yapılmayacak olan evde finale doğru gidilirken bir çift dünyaevine girecek.

Geçen hafta Nur ve Batuhan haftanın birincileri olarak ödülü almıştı.Yarılmadan elenen ise Turgay Tepe olmuştu.


HANDE YENER GELİYOR

Yarışmanın finalinde Hande Yener eve konuk olacak. Ve yarışmacılar renkli bir gün geçiriyor. Evde şarkı ve danslarla yarışmacıları coşturan Hande Yener  “İlk videoya çok iyi tepki geldi. O yüzden şimdi ikinci videoya ben buradan birini seçmeye geldim dermişim” diyerek şakalaşıyor. Öte yandan Mehtap hakkında da bilgi sahibi olan Yener, ona da “Bak kızdırdım Mehtap’ı korkuyorum” diyerek takılıyor. Hande Yener geçen günlerde klibinde rol alan Eser West’e de takılmayı ihmal etmiyor. Yener Eser için “O gün bize çok çektirdi. Yok havyar isterim yok şunu isterim” diyerek espri yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem