Kısmetse Olur da kim elendi? Haftanın finali

Kısmetse Olur'da pazar gecesi eleme heyecanı yaşandı

Kısmetse Olur da kim elendi? Haftanın finali

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kısmetse Olur 12 Haziran Pazar akşamı haftanın finali yaşandı. Kısmetse Olur da kim elendi sorusunun yanıtı gelecek dakikalarda belli olduğunda burada olacak.

Ayrıca eleme öncesinde haftanın birincileri Nur ile Eser koruma altında ve elenemeyecekler.

Sevildiği kadar skandalları ile gündeme gelen programda bu hafta olanlar yine sosyal medyaya damga vurdu. Özellikle Ceyda Kırıcı'nın yapım ekibinden Yasemin Tüzemen ile kavga edip dayak yediği hatta 6 aylık rapor aldığı iddiası büyük ses getirdi. Yaşanan bu dayak olayının Ceyda'nın, Adnan'ın ses kaydını sosyal medyada ifşa etmesi nedeniyle gerçekleştiği iddia ediliyor. Yine iddialara göre darp sonrası sinir krizi geçirip hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor. Ayrıca Ceyda'nın yargı yoluna başvurduğu da dile getiriliyor. Bu iddialara yine yarışmacılardan olan Nur Erkoç yanıt verdi.

Erkoç yaptığı açıklamada kavga iddialarını bir anlamda yalanlayarak ikili arasında bir temeas olmadığını ve yanlarında olduğunu sadece tartışma yaşandığını söyledi. İkiliyi ayıranlardan biri olduğunu dile getiren Nur, olayın sözlü tartışmaların ötesine geçmediğini belirtti.


Bir başka yarışmacı olan Batuhan Cimilli ise böyle bir kavganın yaşanmadığını dile getirerek Ceyda'nın kendi kendine trip yapıp yerelere atlayarak bağırıp çağırdığını öne sürdü. Hatta Ceyda'nın herkese küfürler ettiğini kaydetti. Batuhan, Kırıcı'nın bu hareketlerinin normal olmadığını da belirtti.

Öte yandan bu iddialar sonrası sosyal medyada Adnan ile Ceyda'nın yarışmadan eleneceği öne sürüldü. Ayrıca Adnan'ın elenmesinden sonra yarışmaya Semih'in gireceği iddia edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem