Kış Güneşi 15. bölümde Nisan gerçeği saklıyor

Show TV'nin sevilen dizisi Kış Güneşi bu hafta 15. bölümü ile ekranlarda olacak. Kısa sürede iyi bir izlenme oranı yakalayan dizide bu hafta yine izleyenleri heyecan dolu dakikalar bekliyor. Vicdanının s

Kış Güneşi 15. bölümde Nisan gerçeği saklıyor

Show TV'nin sevilen dizisi Kış Güneşi bu hafta 15. bölümü ile ekranlarda olacak. Kısa sürede iyi bir izlenme oranı yakalayan dizide bu hafta yine izleyenleri heyecan dolu dakikalar bekliyor. İşte Kış Güneşi 15. bölüm fragmanı ve özeti...

ÖZET

Vicdanının sesini dinleyen Kadim'in yaptığı itiraflar, Efe'ye büyük bir darbe vurur. Kadim cezasını çekmek üzere hapishaneye girmeye hazırlanırken gelen bir ölüm haberi herşeyi değiştirir. Nisan ise kan kanseri olduğunu öğrenir ancak durumun ciddieyetini kabul etmez. Bo Bora’nın da geçmişinde bu hastalığa ait büyük bir travması vardır.  Bora şimdi Nisan’a her zamankinden daha ilgili ve daha yakındır. Efe ise, Nisan ve Bora arasındaki sırrı bilmediği için, bu yakınlıktan müthiş rahatsızlık duyar. Öte yandan Mete’yi kaybettiği için kendisine karşı kinle dolu olan Seda’ya yardım etmek zorunda kalır.

Yeni bölüm Salı akşamı saat 22.15'te Show tv'de olacak.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen,Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han rol alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem