Kırgın Çiçekler yine bomba gibiydi! 49. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'de ekranlara gelen Kırgın Çiçekler 6 Haziran Pazartes akşamı 49. bölüm ile ekranlara geldi.

Kırgın Çiçekler yine bomba gibiydi! 49. bölüm fragmanı çıktı mı?
ATV'de ekranlara gelen Kırgın Çiçekler 6 Haziran Pazartes akşamı 49. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizide yine dram dolu sahneler vardı. Kırgın Çiçekler 50. bölüm fragmanı  ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda burada olacak.

ÖZET
İhsan'ı öldürmeyi kafasına koyan Meral İhsan'ın karşısında çıktığında olaylar beklenmedik şekilde gelişir. Eylül ise dava açtığı için kardeşi Büşra'nın zor duruma düştüğünü düşünerek içten içe üzülür. Feride ile birlikte bütün arkadaşları davadan vazgeçmemesi için ona baskı yaparlar.   Nazan tarafından sürekli eleştirilen Defne, başarılı olduğunu ispatlamak için kendini büyük bir tehlikeye atar. Kemal tutuklanınca cezaevinde öldürüleceği için korku içindedir. Kızları tehdit etmek için eline büyük bir fırsat geçirir…

GEÇENHAFTA NELER OLMUŞTU?

Oldukça gergin bir şekilde mahkeme tarihini bekleyen Eylül'e bütün arkadaşları büyük destek vermektedir. Serkan ise annesinden yardım ister ve Eylül'e mahkemede şahit olmasını ister. Diğer taraftan Kemal ise köşeye sıkışsa da kendini kurtmanın planlarını yapar.
 Eylül'ün Kemal'i mahkemeye verdiğini öğrenen mahalle halkı Kemal ve Mesude'ye düşman olur. Defne, tiyatro oyununda rolünü kapmak için Songül'ü Eylül'ün Kemal tarafından taciz edildiğini okula yaymakla tehdit eder. Meral, İhsan'ın silahını ele geçirerek gözünü karartır. İhsan'ı öldürmek üzere yanına gider…

KONU
Gecekondu mahallesinde annesi kardeşi ve üvey babası ile yaşarken üvey babasının tacizleri sonrasında annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül’ün burada yaşadıklarını konu alan dizinin başrolünde Özgür Çevik (Toprak), İpek Karapınar (Feride), Biran Damla Yıldız (Eylül), Gökçe Akyıldız (Songül), Hazar Motan (Cemre), Çapla Irmak (Kader) ve Aleyna Solaker (Meral) paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem