Kırgın Çiçekler 50. Bölümünde heyecan dorukta!

Kırgın Çiçekler yeni bölümü bu akşam ATV'de.

Kırgın Çiçekler 50. Bölümünde heyecan dorukta!

Kırgın Çiçekler heyecan dolu, nefes kesen yeni bölümü ile tüm sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Her şey mutlu sona ulaştı derken olaylar hiç de beklendiği gibi gitmez. Kemal ortalığı karıştırmaya devam eder.
 
Kırgın Çiçekler 50. Bölüm fragmanı ve özeti…
Kendini film yapımcısı olarak tanıtan çetenin tuzağına düşen Defne İntihar düşünür.  Selin Ekrem’e yeni bir teklif sunmak için hazırlanır. Eylül Ekrem’in tutuklanacağını beklerken mahkemeye yeni bir tanık gelir ve herkes şaşırır. Kemal kızları birbirinden ayırmak için son kozunu da oynar.

Konusu;
Yetimhanede yetişen arkadaşları konu alır. 16 yaşındaki Eylül annesi ve üvey babası ile yaşamaktadır. Eylül üvey babasının tacizine uğrar. Annesine durumu anlatınca annesi onu yetimhaneye gönderir. Böylece yetimhanedeki arkadaşları ile yeni bir hayata başlar.
29 Haziran 2015 yılında ATV ekranlarında hayat bulan dizinin yapımını NTC Medya üstlenir. Dizinin oyuncu kadrosu;
İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Derya Artemel, Veda Yurtsever İpek, Erdal Bilingen, Gökçe Akyıldız,       Çağla Irmak, Hazar Motan, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Cansu Fırıncı, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Furkan Andıç, Birgül Ulusoy, Nil Keser, Arif Diren, Esma Yılmaz, Yunus Emre Terzioğlu, Zeynep Parla, Burak Aslan, Dilara Mücaviroğlu rol almaktadır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem