Kırgın Çiçekler 47. Bölüm ekrana kilitleyecek

ATV'nin her pazartesi akşamı ekrana gelen heyecan dolu dizisi Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanacak olan 47. bölümü ile yine heyecan dolu.

Kırgın Çiçekler 47. Bölüm ekrana kilitleyecek

ATV'nin her pazartesi akşamı ekrana gelen heyecan dolu dizisi Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanacak olan 47. bölümü ile yine heyecan dolu.
Her bölümde izleyciyi heyecandan adeta soluksuz bırakan ve yaşanan yeni gelişmeler ile ekrana kilitleyen dizide bu akşam yine çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Kırgın çiçekler'in bu akşamki bölümünde Eylül'ün Kemal hakkında suç duyurusunda bulunması sonrasında Mesude'nin bu durumu nasıl karşılayacağının merakıyla beklerken, Cemre Emel'in kendisini zorla hastaneye kapatması sonrasında sessziliğe bürünmüş durumda. Bütün kızlar birşerek Cemre'yi bu durumdan kurtarmak için harekete geçerken Meral delil toplayarak İhsan'ı hapse attırmak için çalışır. Songüm yüzme yarışmasında okulu temsil etmek için seçilirken kira borçları yüzünden zor duruma düşen Banu'ya yardım etmek isteyen Kader Güney'den yardım istemekte çareyi bulur. Nazan ise Emel'in Cemre'yi hastaneye kapattığını öğrenmesi sonrasında onu köşeye sıkıştırmak için harekete geçer.

Sevilen dizide başrolü başarılı oyuncu Özgür Çevik ve İpek Karapınar paylaşırken Türkiye tarafından çok benimsenen yurtta kalan kız ardakaşları ise Biran Damla Yılmaz (Eylül), Gökçe Akyıldız (Songül), Hazar Motan (Cemre), Çağla Irmak (Kader), Aleyna Solaker (Meral) canlandırıyor.

Üvey babası tarafından tacize uğrayan ve annesinin onu bu durumdan kurtarmak için yetimhaneye bıraktığı Cemre'nin burada yaşadıklarını konu edinen sevilen dizi bu akşam ekranlarda olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem