Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kiralık Aşk yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı çıktı mı?

Son dönemlerin fenomen olan dizisi Kiralık Aşk 17 Haziran akşamı 51.bölümü ile sevenleriyle buluştu. Sevilen dizide neler olacağı merakla bekleniyordu ve izleyenler yine ekran başına kilitlendi. Yeni bölümün ardından Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı ise henüz  çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Defne ve Ömer'in ayrılması büyük bir enkazı beraberinde getirir. Defne yaşadıklarının ardından olan biten herşeyi unutmaya karar verir. Gerçeklerle karşı karşıya kalan Defne'nin şimdi neler yapacağı merak konusu olur. Neriman ise bu durumu düzeltmek için plan yapar. Sadri Usta ile Ömer'in gerçekleştirdiği konuşma da ortaya çıkıyor. Bu sırada Sinan da ayrılık acısı yaşamaktadır. 
 
Geçen hafta neler olmuştu?
Defne ve Ömer yüzleşiyorlar. Defne, Ömer hakkında bilmediği gerçekleri öğreniyor.  Ömer aynı zamanda dedesi ile karşı karşıya kalıyor. Ömer ve Defne’nin yüzükleri takıp takmayacağı, Ömer’in olaylara karşı tepkisi geçen hafta ki bölümde yer ekranları süsledi.

Yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu, Senaryonun ise Meriç Acemi’ye ait olduğu dizinin oyuncu kadrosu:
Elçin Sangu: Defne, Barış Arduç: Ömer, Salih Bademci: Sinan, Sinem Öztürk: Yasemin, Nergis Kumbasar: Neriman, Levent Ülgen: Necmi, Ferdi Merter: Hulusi, Melisa Giz Cengiz: Esra, Hikmet Körmükçü: Türkan, Kerem Fırtına: İsmail Sanem Yeles: Nihan, Onur Büyüktopçu: Koray, Osman Akça: Serdar
Melisa Şenolsun: Sude

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem