Kiralık Aşk 44. Bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV’nin rayting listelerini zorlayan dizisi Kiralık Aşk bu hafta 44. Bölümü ile ekranlara gelecek.  Sevenlerinin merakla beklediği  yeni bölüm tanıtımı ise henüz yayınlanmadı. GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU? Kiralık Aşk geçen hafta 43. Bölüm ile ekranlara gel

Kiralık Aşk 44. Bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV’nin rayting listelerini zorlayan dizisi Kiralık Aşk bu hafta 44. Bölümü ile ekranlara gelecek.  Sevenlerinin merakla beklediği  yeni bölüm tanıtımı ise henüz yayınlanmadı.

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Kiralık Aşk geçen hafta 43. Bölüm ile ekranlara gelmişti. Sevilen dizide ; Bahar temalı katalog çekimi gerçekleştirileceği sırada herşey birbirine karıştı. Arası bozuk olan Sinan ile Ömer’in kavgası büyürken Defne ve Yasemin ikiliyi barıştırmak ve arayı bulmak için çaba sarfetti. Diğer yandan rahat durmayan doktor Selim, Defne’ye çiçekler göndermeye devam ediyor. Ömer’den bunu gizlemeye çalışan Defne bunu başaramıyor ve ortalık karışıyor. Bu sırada Neriman ise Fikret’i gönderme çabasındadır. Yine planlar içindeki Neriman medyayı kullanmak istiyor.

Önceki bölümden bir sahne

Bakalım Kiralık Aşk yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor. Yeni bölüm çıktığı anda burada olacak…

Dizinin başrolünde Elçin Sangu ile Barış Arduç yer alıyor. Kadrodaki diğer isimler ise şöyle; Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter, Melisa Giz Cengiz, Hikmet Körmükçü,Kerem Fırtına, Sanem Yeles, Onur Büyüktopçu, Osman Akça, Melisa Şenolsun

kiralik-ask-yeni-bolum-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler