Kertenkele 71. Bölüm yayınlandı Kızıl Ejder ölüyor mu?

Bu akşam sezon finali yayınlanan Kertenkele’de neler yaşanacak

Kertenkele 71. Bölüm yayınlandı Kızıl Ejder ölüyor mu?

Cumartesi akşamlarının eğlenceli, aksiyon dolu dizi Kertenkele  bu akşam saat 20.45 ATV ekranlarında seyirciler karşısına geçecek. Bu akşam 71 . bölüm ile sezon finali yapan dizinin sezon finalinde hiç ummadık olaylar yaşanır. Yayınlanan fragmanında heyecan dorukta. Kızıl Ejder ve İmam Ziya’nın başı derde girer. Kızıl Ejder ölecek mi? Sorularının cevabı haberimizde.

Kertenkele 71. Bölüm özeti ve fragmanı…
İmam Ziya, Kızıl Ejder tarafından köşeye sıkışır olaylar Kızıl Ejder’in istediği gibi gitmez. Ünsal, Kızıl Ejder’i vurur. Herkes Kızıl Ejder’in öldüğüne inanır ve yaklaşan tehlikeden habersizdirler. Ünsal, İmam Ziya ile ilgili bazı bilgilere ulaşır. Zehra ve İmam Ziya, Kızıl Ejderden kaçmak için yurtdışına çıkmak isterler. Serbest kalan İmam Ziya Şevket’in intikamını almaya niyetlidir. Akıncı, Kızıl Ejder için bir tehdit oluşturur bu yüzden planlar yapar. İmam Ziya ve kara Kemal karşı karşıya gelir.
 
Oyuncu Kadrosu:
Timur Acar:  İmam Ziya, Sera Tokdemir:  Zehra, Erdinç Gülener:  Komiser Ünsal, Şemsi İnkaya:  Ekrem Bey, Sinan Çalışkanoğlu:  Levent, Umut Oğuz:  Şevket, Bihter Dinçel:  Hale, Mehtap Bayri:  Tülin, Yıldırım Memişoğlu:  Deli Kenan, Eda Özerkan:  Selin, Dilşad Şimşek: Melis, Duygu Yıldız:  Betül, Cem Emüler:  Ferruh, Ceren Şekercioğlu:  Seval, Birsen Dürülü:  Neşide, Emre Melez:  Yarma Namık, Erman Burmalı: Çağatay, Ayça Kuru:  Irmak, Vural Meriçtan:  Cengiz, Fatih Doğan:  Hicabi, Alihan Sekman:  Oğuz, Faruk Karaçay:  Hacı Halil, İlter Akçebe:  Müberra, Ezgi Erdoğan:  Şehnaz, Murat Atik: Güvercin Ali, Turabi Çamkıran: Kara Kemal, Ümit Acar:  baba Kadri, Merve Oflaz:  Şenay, Taylan Güner:  Şenol
 
Turabi Çamkıran Kimdir?


1986 yılında Mersin’de doğdu. En büyük tutkusu Muay Thai savunma sporudur. Türkiye’de yenildiği bir maç sonrası Tayland’a gider bu spor dalını asıl yerinde orada öğrenmeye niyetlidir. Halk karşısına Benimle dans eder misin? Yarışması ile çıkar. Ardından Survıvor’a çıkar. Survıvor’da adından oldukça söz ettirir. Yarışmadan sonra birçok teklif aldı ve gelen teklifleri değerlendiren Turabi oyunculuğa başladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem