Kertenkele 70. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kertenkele bu hafta da izleyenleri ile buluştu

Kertenkele 70. bölüm fragmanı çıktı mı?

Atv'de yayınlanan Kertenkele 69. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta yine hem komedi hem aksiyon hemde aşk vardı. Kertenkele 70. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda burada olacak.

Bölüm Özeti

Kertenkele, Sokrat'ın hedefindedir. Zehra ise dilinin açılabilmesi için bir yarışmaya katılmıştır ve beklenmeyen olaylar yaşanır. Gizem sakarlıklarıyla Büşra'yı artık bunaltmıştır. Hicabi ise ikisinin arasında kalmıştır. Melis Kemal'in uçurumdan atladığı yere polisleri çağırır, polisler Kemal'i denizde bulamaz. Öte yandan Hayalet'in abisi Kızıl Ejder kardeşinin intikamını almak için İstanbul'a gelmiştir ve elinde herkesin içinde bulunduğu kabarık bir intikam listesi vardır. Kızıl Ejder soğukkanlı bir şekilde kardeşinin intikamını almak için hazırlıklara başlar...

kertenkele son bölümde neler oldu
GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Kertenkele, kendisini temize çıkaracak olan kaydı Akıncı'nın yardımıyla Baba Kadir'in elinden almayı başarmıştır. Ancak, bu kayıt hiç beklenmeyen bir kişinin eline geçer ve işler hepten karışır. Öte yandan Kertenkele yüzünden Zehra'nın dili tutulmuştur ve bütün malikâne halkı Zehra'yı iyileştirebilecek bir yol aramaktadır. Gizem, Hicabi'nin kardeşi Büşra'nın gözüne girmeye çalışmaktadır fakat her denemesi hüsranla sonuçlanmaktadır. Büşra'yı ise ne kendisinin ne de Hicabi'nin farkında olmadığı bir tehlike beklemektedir. Kara Kemal, Melis'e, aşkını kanıtlayabilmek için her şeyi yapmayı göze almıştır ancak Melis'in Kemal'e olan tutumunda hiçbir değişiklik yoktur. Her şeyi göze alan Kemal, Melis'i çok pişman edecek bir hamle yapmaya karar verir. Öte yandan Kertenkele kendisini aklayacak olan kaydı almaya çalışırken ölümle burun buruna gelir...

Timur Acar’ın başrolünü oynadığı Kertenkele dizisinin oyuncu kadrosu; Sera Tokdemir, Erdinç Gülener,  Sinan Çalışkanoğlu, Umut Oğuz, Yıldırım Memişoğlu, Mehtap Bayri, Dilşad Şimşek, Fatih Doğan, Duygu Yıldız, Turabi Çamkıran, Ümit Acar, Korkmaz Arslan dizide yer almaktadır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler