Kehribar 13. Bölümünde intikam duygusu zirveye çıkıyor!

Kehribar dizisi ATV ekranlarında bu akşam 21.00’da sevenleri ile buluşacak. Büyük ilgiyle takip edilen dizide olaylar hızını kesmeden devam ediyor. İntikam duygusunun doruğa ulaştığı anları gözler önüne seriyor.    Kehribar 13.bölüm fragmanı ve özeti  Oğu

Kehribar 13. Bölümünde intikam duygusu zirveye çıkıyor!
Kehribar dizisi ATV ekranlarında bu akşam 21.00’da sevenleri ile buluşacak. Büyük ilgiyle takip edilen dizide olaylar hızını kesmeden devam ediyor. İntikam duygusunun doruğa ulaştığı anları gözler önüne seriyor. 

Kehribar 13.bölüm fragmanı ve özeti 
Oğuz ve Orhan Yarımcalı karşı karşıya gelirler. Orhan’ın canını yakmak için Orhan’ın oğluna zarar verir. Orhan Yarımcalı intikam duygusu ile yanıp tutuşur. Oğuz’dan intikam almanın yollarını arar. 


Geçen hafta neler yaşandı?
Orhan’ın Murat Hocaya can alıcı bir soru sorar ‘Benim yanımda duranlar ölüme mahkum mu? Orhan’ın yanında kim varsa öldürülüyor. Orhan’ın düşmanları karşısında başarı sağlaya bilecek mi? Oğuz Doğu, hayatta en çok değer verdiği oğluna zarar verir. Aynı zamanda Kaan ve Bahar aşkını öğrenen Adile çok sinirlenir ve oğlunu bu aşkın olmayacağına ikna etmeye çalışır. Kaan ailesinin yaşadıklarını kabul etmekte zorlanır ve babası ile konuşmak için fabrikaya gider. 

Oyuncu kadrosu; Gürkan Uygun, Ayça Varlıer, Necip Memili, Hakan Ural, Özge Özder, Aslıhan Güner, Fırat Altunmeşe, Yağmur Aydan, Fırat Topkurur, Sibel Taşçıoğlu, Şebnem Gürsoy, Nazmi Kırık, Ali Yörenç, Beyazıt Gülercan, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Berk Hakman rol alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler