Karşıyaka Kayseri Erciyesspor

PTT 1. Lig'de küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Karşıyaka Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak. izmir Atatürk stadında aynanacak karşılaşmayı Hasbi Dede yönetecek. Dede'nin yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Murat Temel yapacak. Saat

Karşıyaka Kayseri Erciyesspor

PTT 1. Lig'de küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Karşıyaka Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak.

izmir Atatürk stadında aynanacak karşılaşmayı Hasbi Dede yönetecek. Dede'nin yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Murat Temel yapacak. Saat 16.30'da başlayacak karşılaşma TRT Avaz ve bu sayfadan canlı olarak ekranlara gelecek.

atesli-top-039.jpg

Maç öncesinde ev sahibi ekip 27 puanla 17. sırada yer alırken deplasman takımı da 27 puanla 18. sırada bulunuyor.

İki takım bugüne kadar 26 kez karşı karşı ya gelirken 7 kez ev sahibi ekip 8 kez deplasman takımı kazandı. 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İzmir'de oynanan 12 karşılaşmada 5 kez ev sahibi ekip 5 kez de deplasman takımı kazandı. 2 müsabaka ise beraberlikel sonuçlandı.

Taraflar en son 20.12.2015 tarihinde deplasman takımının evinde karşılaştı. Müsabaka 2-1 deplasman takımının üstünlüğü ile sonuçlandı.

TRT AVAZ CANLI YAYIN

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem