Karabükspor Adanaspor

PTT 1. Lig'in 33. haftasında şampiyonluk ve Süper Lig'e çıkma yolunda çok kritik olan mücadelede Karabükspor Adanaspor ile karşılaşacak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadında oynanacak olan karşılaşmayı Emre Malok yönetecek. Malok'un yardımcılıklarını Kerem Ers

Karabükspor Adanaspor

PTT 1. Lig'in 33. haftasında şampiyonluk ve Süper Lig'e çıkma yolunda çok kritik olan mücadelede Karabükspor Adanaspor ile karşılaşacak.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadında oynanacak olan karşılaşmayı Emre Malok yönetecek. Malok'un yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Mehmet kapluhan yapacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma TRT Avaz'dan ve bu sayfadan canlı olarak ekranlara gelecek.

atesli-top-040.jpg

Maç öncesinde ev sahibi ekip 56 puanla 3. sırada yer alırken Adanaspor 65 puanla lider konumda bulunuyor.

İki takım bugüne kadar 13 kez karşı karşıya gelirken 3 kez evsahibi ekip 8 kez deplasman takımı sahadan galibiyetle ayrıldı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Necmettin şeyhoğlu stadında oynanan 5 karşılaşmada 3 kez evsahibi ekip 2 kez deplasman takımı kazandı. beraberlik yaşanmadı.

Taraflar en son 20.12.2015 tarihinde deplasman takımının evinde karşılaşırken mücadele 3-0 deplasman takımının üstünlüğü ile sonuçlandı.

 TRT AVAZ CANLI YAYINI

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler