Kara Sevda’nın 28. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Star TV’nin reytingleri zorlayan dizisi Kara Sevda, 28. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Önceki bölümün sonunda izleyiciyi merakta bırakan dizinin yeni fragmanlarında bu bölümün yine bomba gibi olacağı gözüküyor. Kara Sevda 28. Bölüm ilk fragman

Kara Sevda’nın 28. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Star TV’nin reytingleri zorlayan dizisi Kara Sevda, 28. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Önceki bölümün sonunda izleyiciyi merakta bırakan dizinin yeni fragmanlarında bu bölümün yine bomba gibi olacağı gözüküyor.

Kara Sevda 28. Bölüm ilk fragmanıylatakip edenlerini yine heyecanlandırmıştı. İlk tanıtımda  Emir, Nihan’ı bulup yanına giderken, Nihan’ın ona “Beni bırak” diyerek bağırdığı diğer yandan Kemal’in ise koşarak eve gittiği görülüyor. Kemal eve gitse de geç kalmıştır ve ne Nihan ne de Emir orada değildir.

Yayınlanan 2. Fragmanda ise, Nihan bir köprüde öylece durmaktadır. Kemal onu bulup yanına giderken “Seni göremeyince saniyesinde aklıma neler geldi” der. Nihan ise üzgün bakışlarla ona bakarken Kemal koşarak ona sarılır. Kemal “Biz hiç ayrılmayacağız, seni kaybetme korkusu içime işlemiş” derken Nihan ise “Bu gece son gecemiz” diyerek bomba gelişmelerin yaşanacağının ipucunu veriyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak.

Önceki bölümde neler olmuştu

Kemal ve Nihan yeni bir hayat kurma yolunda ilerlerken Emir ise Nihan’in peşinde deliye dönmüştü. Nihal’in Kemal’le kaçtığını anlayan Emir hemen harekete geçmek isterken diğer tarafta Nihan’ın tüm düşüncesi kardeşi Ozan’dır.Onun için de yeni bir hayatın başlangıcı gibi gözükse de çok geçmeden Zeynep’in onu kandırmasıyla Emir’in eline düşer. Zeynep, kendi hayatı ile abisinin ki arasında bir seçim yapıp kendisininkini tercih edince, Kemal ile Nihan’in yerini Emir’e söyler. Emir harekete geçer ve ikilinin yerini bulur. Kemal’in dışarıya çıkmasını kollayan Emir ilk fırsatta evin kapısına dayanır…

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem