Kara Sevda yeni bölüm fragmanlarında büyük heyecan

Ekranların en çok sevilen dizilerinden Kara Sevda bu hafta 30. bölümü ile ekranlara gelecek. Geçen hafta yine heyecanı dorukta bırakan dizi bu hafta kaldığı yerden devam edeceğe benziyor. Kara Sevda yeni bölüm fragmanlarında da bu açıkça gözüküyor.   Kara

Kara Sevda yeni bölüm fragmanlarında büyük heyecan
Ekranların en çok sevilen dizilerinden Kara Sevda bu hafta 30. bölümü ile ekranlara gelecek. Geçen hafta yine heyecanı dorukta bırakan dizi bu hafta kaldığı yerden devam edeceğe benziyor. Kara Sevda yeni bölüm fragmanlarında da bu açıkça gözüküyor.
 
Kara Sevda 30 bölüm özeti; Geçen hafta Zeynep Emir'in odasında yakalanmıştı. Zeynep'i yakalayan Nihan köşeye sıkıştırmıştır. Zeynep'in işi bu kez kolay olmaz. Kemal ise bu şoku atlatamamışken Nihan ile Emir'i aynı odada görerek adeta dağılır. Öfkeyle bürünen Kemal'e Leyla yeni bir pencere açmaya çalışır. Diğer taraftan Önder kızı için çok endişelidir. Nihan'ı Emir'den uzaktutmak isteyen Önder, kızını Kemal'e yakın tutmak ister ve planını uygulamaya başlar.  Nihan'ın Zeynep'le ilgili şüpheleri artmaktadır.
 
 Zeynep Nihan'ın dikkatini çektikçe, Emir de Nihan'ı kazanmak üzereyken kaybetmekten korkar. Zeynep'e verdiği sözü bozmak üzeredir.  Kemal, Nihan'ın çevresinde olmasından rahatsızdır. Ona olan öfkesini artık dizginleyemez. Nihan'sa Kemal ve Asu'nun kaçınılmaz olarak yakınlaşmalarını izlemek zorunda kalır. Emir Nihan'la mutlu evlilik oyununu sürdürürken, günün sonunda ikisinin evliliğine dair Kemal’in soruları tamamen tükenecektir.  Emir Zeynep’le ilgili kesin kararını verdiğinde Zeynep bir tek Kemal’den yardım ister. Aynı sırada Emir ve Nihan için de günün rengi değişir. Onları bekleyen tehlikeden habersiz, elleri kolları bağlı kalacakları bir tuzağa doğru çekilirler.
 
Star Tv'de her çarşamba günü ekranlara gelen Dizinin başroldünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem