Kara Sevda yeni bölüm fragmanı heyecanı doruğa çıkardı!

Star TV’nin en çok izlenen dizilerinin başında gelen Kara Sevda 28. Bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı heyecanı doruğa çıkardı!

Star TV’nin en çok izlenen dizilerinin başında gelen Kara Sevda 28. Bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Önceki bölümde Kemal ve Nihan yeni bir hayat kurma yolunda ilerlerken Emir ise Nihan’in peşinde deliye dönmüştü. Nihal’in Kemal’le kaçtığını anlayan Emir hemen harekete geçmek isterken diğer tarafta Nihan’ın tüm düşüncesi kardeşi Ozan’dır.Onun için de yeni bir hayatın başlangıcı gibi gözükse de çok geçmeden Zeynep’in onu kandırmasıyla Emir’in eline düşer. Zeynep, kendi hayatı ile abisinin ki arasında bir seçim yapıp kendisininkini tercih edince, Kemal ile Nihan’in yerini Emir’e söyler. Emir harekete geçer ve ikilinin yerini bulur. Kemal’in dışarıya çıkmasını kollayan Emir ilk fırsatta evin kapısına dayanır…

İşte bu gelişmelerin ardından Kara Sevda’nın 28. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Heyecanın zirve yaptığı tanıtımda; Emir, Nihan’ın yanına eve giriyor. Nihan “Lütfen beni bırak” derken diğer yandan Kemal koşarak eve geliyor. Ancak çok geç kalmıştır ve Nihan ile Emir evde yoktur… Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Her hafta Çarşamba günleri saat 20.00’de ekranlara gelen Kara Sevda’nın başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu bulunuyor. Mucize dolu bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizinin oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem