Kara Sevda 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de ekranlara gelen Kara Sevda isimli dizi bu hafta 34. bölümü ile yayınlandı.

Kara Sevda 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de ekranlara gelen Kara Sevda isimli dizi bu hafta 34. bölümü ile yayınlandı. Beğenilerek takip edilen ve yayınlandığı çarşamba akşamları reyting listelerini zorlayan dizide bu haft Kemal Asu ile nişanlanmaya karar veriyor. Bomba gibi geçen haftanın detayları haberin detayında. Ayrıca Kara Sevda 35. bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

BU HAFTA NELER OLDU?

Asu, Emir'in sıkıştırmasından kurtulabilmek adına Zeynep'in Emir'in çocuğunu taşıdığını söyler. Bu sözlerin şiddeti tahmin edilemeyecek bir boyuta ulaşır. Nihan, Kemal'in canını korumak adına büyük br karar verir. Kemal, Emir ile Nihan'la geri dönüşü olmayan bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşmede kaybeden taraf Nihan olur. Asu ne yaparsa yapsın Kemal'in öfkesini dindiremez. Zeynep, Kemal'le yüzleşince büyük bir sınavın içine girer. Emir ise sorunları çözmek için yepyeni bir planının içine girer ve Asu ile pazarlık yapar. Ozan ise Zeynep'in yüzünden yanlış bir karar alır.

Kemal’le Nihan arasında, Nihan’ın Emir’e dönüşüyle başlayan kırılma, yaşayacakları son olayla büyük bir uçuruma dönüşür. Nihan’ı hayatından kazıyıp atma zamanı gelmiştir. Kemal, Asu’nun hayatıyla ilgili büyük bir savaş verdiğinden habersiz, geleceğini Asu’yla birlikte kurmaya karar verir.  Nihan bu haberi aldığında yüreğinin ağrısı taşıyamayacağı kadar ağırdır. Aldığı nefes bile içinde başlayan yangına rüzgar olur. Kemal’le Nihan karşı karşıya geldiğindeyse iki kara sevdalı kalplerindeki aşka rağmen birbirlerinden çok uzak iki noktadadır.  Emir, büyük planını noktalayabilmek için Kemal’in nişan gecesinde son bir adım atmalıdır. Asu, en mutlu gününde Emir’in gölgesini üstünde hissederken; Kemal ise Asu’yla nişanlanmadan önce Nihan’la bir araya gelir. Birbirlerine veda ettiklerini düşünseler de, kaderleri onları asla koparmayacaktır. Kemal’le Asu’nun nişan gecesi, Kemal’le Nihan’ın kara sevdasına bir düğüm daha atarken; büyük bir fırtınanın yaklaştığını haber eden rüzgar çoktan başlamıştır. 
Bölümden bir sahne;

Dizinin başroldünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem