Kara Sevda 33.bölümde Emir tutuklanıyor!

Star TV'nin sevilen dizisi Kara Sevda 33. bölüm ile ekranlara gelecek. Her hafta heyecanla takip edilen dizide neler olacağı merakla bekleniyor. Bu noktada Kara Sevda 33. bölüm fragmanı da yayınlandı. İzleyenler yine ekran başında kilitlenecek... ÖZET Asu

Kara Sevda 33.bölümde Emir tutuklanıyor!

Star TV'nin sevilen dizisi Kara Sevda 33. bölüm ile ekranlara gelecek. Her hafta heyecanla takip edilen dizide neler olacağı merakla bekleniyor. Bu noktada Kara Sevda 33. bölüm fragmanı da yayınlandı. İzleyenler yine ekran başında kilitlenecek...

ÖZET

Asu artık kardeşi Emir'le karşı karşıyadır. Emir, Asu'ya "Sen beni değil ben seni bitireceğim. Sözüm var kendime" diyerek elindeki silahı Asu'nun başına götürüyor ve "Bu gece burada neden intihar ettiğini kimse anlayamayacak" diyor. Diğer taraftan polisler Ozan'ı götürürken sürpizz bir şekilde Emir de tutuklanır. Nihan kardeşi için çok üzülürken Kemal ise herkesin kendi seçimini yaşayacağına inanmaktadır. Emir her zamanki gibi tehditlerine devam eder ve polislere pişman olacaklarını söyler. Nihan, Kemal'in neden böyle bir hamle yaptığına anlam vermeye çalışır.

Geçen hafta neler oldu?

Kemal işlenen cinayeti polise bildirerek soruşturma başlatılmasını sağlar. Emir ise bu soruşturmanın önüne geçebileceği konusunda kendisinden emindir ancak aklında iki şey vardır; Birincisi kardeşinin kim olduğu, ikincisi ise Kemal ile Nihan neden oradaydı?. Nihan bu durumun Emir'e kendi kontrolü dışında geliştiğini anlatsa da, emir Nihan’a anlaşmalarını bozduğunu düşünerek tehlikeli bir ceza hazırlar.  Emir'in planı Kemal'i ise kontrolden iyice çıkarır. Artık durmayacaktır. Bütün gemileri yakan Kemal'in bu durumunu bilen Nihan ise ona ulaşmanın yolunu arar. Diğer yandan ise Emir kardeşine ulaşmakta kararlıdır. Asu ise Emir’in tehditinin şokuyla amcasına sığınır. Hakkı, Asu’ya gerçekleri söylemez. Aksine Asu’yu daha çok korkutur. Asu’ya intikam planlarının en tehlikeli ayağını teklif eder.  Kemal, Emir’in bugüne kadar “o geceye” dair gizlemeyi başardığı bütün suçlarını ortaya çıkarmak için şantajcıya, yani Emir’in kardeşine ulaşması gerektiğinin farkındadır. Şantajcıya mesajını iletmesi için Tufan’a gider Tufan, Asu’ya Kemal’in teklifini ilettiğinde bütün dengeler altüst olacaktır. Nihan’ın Leyla’yla birlikte organize ettiği hayır gecesinin hazırlıkları sadece Nihan’la Kemal’i bir araya getirmekle kalmaz, Kemal’le Emir’i yine karşı karşıya getirir.  Emir’in gazabından kaçmak için Kemal’e sığınan Zeynep, eve geri dönüşüyle ilgili muazzam bir plan hazırlar. Üzerinde ne kadar şüphe ve baskı varsa geçersizleştirmek için ilk olarak Vildan’ın üstüne oynar. Sonraki hedefindeyse Ozan vardır.  Emir, kardeşini bulmak için bütün bağlantılarını seferber etmişken, sürpriz bir telefon, ona kardeşini vaad eder. Hayır gecesi, herkes için bir dönüm noktası olacaktır. Çünkü o gece, Kemal’in başlattığı harekat da finallenecektir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem