Kara Sevda 32. fragman çıktı mı?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kara Sevda son bölümüyle yine herkesi ekran başına kilitlemeyi başardı. Sevilen dizide yine heyecan doruktaydı. Şimdi ise gözler Kara Sevda 32. bölüm fragmanında. Ancak tanıtım henüz yayınlanmadı. Son bölümünde neler

Kara Sevda 32. fragman çıktı mı?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kara Sevda son bölümüyle yine herkesi ekran başına kilitlemeyi başardı. Sevilen dizide yine heyecan doruktaydı. Şimdi ise gözler Kara Sevda 32. bölüm fragmanında. Ancak tanıtım henüz yayınlanmadı.

Son bölümünde neler oldu?

Tufan'ın Emir'e kurduğu tuzak hem Kemal hem de Emir'in dikkatini şantajcının üzerine çeker. Nihal ve Emir'in geçirdiği kaz sonrası Kemal öfkesini kenara bırakıp korkuya kapılır. Kemal ve Emir, arabayı kimin bozduğunu öğrenmek için çalışmaya başlar. Asu ise Emir'e rağmen Zeynep'e yardım eder. 

 

Emir, Asu'ya istediği soruları sorabilmek için Kemal'i aşkam zorundadır ancak iki azılı düman arasındaki hatlar artık daha keskinleşmiştir. Zeynep ise Asu saysesinde bebeğini kurtarır ve hayatı için yeni bir plan yapar. Kemal'in evine yerleşir. Zeynep bu hamlesiyle de Nihan'ın şüphelerinden kurtulamaz. Kemal ise Nihan'dan uzak durmaya çalışsa da yolları kesişmeye devam eder. Kemal ne kadar kızgın olsa da gözleri yine onun üzerindedir. Hakkı deşifre olmamak adına Asu'dan saklı çok riskli bir tercih yapar.  Kader Nihan’la Kemal’in hayatına yeni düğümler atarken, yaşanacaklar kimsenin tahmin edemeyeceği boyutlara ulaşacaktır. 

 

KARA SEVDA DA GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Zeynep'i yakalayan Nihan köşeye sıkıştırmıştır. Kemal bunu öğrendikten sonra şoku atlatamamışken Nihan ile Emir'i aynı odada görerek adeta dağılır. Değişmek isteyen Kemal'e Leyla yardımcı olmaya çalışır. Önder ise kızı Nihan için endişelidir. Nihan'ı Emir'den uzaktutmak isteyen Önder, kızını Kemal'e yakın tutmak ister ve planını uygulamaya başlar.  Nihan'ın Zeynep'le ilgili şüpheleri artmaktadır.Emir ise Nihan'ı kazanmak üzereyken kaybetmekten korkar. Zeynep'e verdiği sözü bozmayı kafasına koyar. Kemal, Nihan'ın çevresinde olmasından rahatsızdır. Ona olan öfkesini artık dizginleyemez. Nihan'sa Kemal ve Asu'nun kaçınılmaz olarak yakınlaşmalarını izlemek zorunda kalır. Emir Nihan'la mutlu evlilik oyununu sürdürürken, günün sonunda ikisinin evliliğine dair Kemal’in soruları tamamen tükenecektir. 

Dizinin başroldünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem