Kanıt: Ateş Üstünde 3. Bölüm sular durulmuyor!

Kanıt: Ateş Üstünde 3. Bölüm bu akşam sevenleri karşısına geçecek

Kanıt: Ateş Üstünde 3. Bölüm sular durulmuyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kanıt: Ateş Üstünde bu akşam yeni bölümü ile sevenleri karşısına geçecek. Yaza iddialı giriş yapan dizinin başrollerinde Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear ve Sevil Atasoy oynuyor. ANSNULOOK’un yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz oturuyor. Senaryo Ahmet Saatçioğlu, Ayşe Teker Dereköylü ve Pınar Erkum’a aittir.

Geçen Hafta Neler Oldu?
Yıllardır öz kardeş gibi büyüyen Kaan ve Rüzgar’ın öz kardeş olmadıkları ortaya çıkar. Komiser Enver bu gerçeği Kaan’ a söyler. Ama hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır.
Kaan’ın düşmanı olan Ömer ise babasının bir çocuğu olduğunu öğrenir. Ömer, Rüzgâr ile karşı karşıya gelir. Hayatlarındaki her şey artık değişmiştir.
Aynı zamanda Asya’nın kardeşi ise tefeciler ile başı fena halde derttedir.  Borçlarını ödemediği takdirde ölüm ile tehdit ediliyor.

Konusu:
Rüzgâr ve Kaan yetimhanede büyüyen 2 kardeştirler. Hayatta birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmayan 2 kardeş çalışıp bir yerlere gelmeyi başardılar. Rüzgâr cinayet romanları yazarı olurken Kaan ise polis olur. Çocukluktan arkadaşları olan Ömer ile büyüdüklerinde düşman olurlar. Kaan aynı zamanda iş arkadaşı Asya ile başladığı tartışma sonradan büyük bir aşka dönüşüyor.

Oyuncu Kadrosu:
Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear, Sevil Atasoy, Gurur Aydoğan, Başak Güröz, Ebru Aytemir, Mustafa Açılan, Müge Arıcılar, Oktay Korunan, Öykü Candanadam, Duygu Şen, Bennur Duyurucu, Hayati Akbaş, Güvenç Selekman

Tansel Öngel Kimdir?

24 Eylül 1976 Kilis’te doğan oyuncu hala İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görev yapıyor.
Filmografisi:
Yaz’ın Öyküsü, Son Mektup, Benim İçin Üzülme, Muhteşem Yüzyıl, Geniş Aile, Kılıç Günü, Elveda Derken, Adak, Avrupa Yakası, Güz Yangını, Kısmet, Uy Başıma Gelenler, Bu Kalp Seni Unutur Mu?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem