Kadir Doğulu hakkında bilinmeyenler?

Kadir Doğulu bilinmeyen tüm detaylar haberimizde

Kadir Doğulu hakkında bilinmeyenler?
Neslihan Atagün ile nişanlanan Kadir Doğulu yeni dizi için hazırlık yapıyor. Yakışıklı oyuncu iş hayatında ve aşk hayatında zirvede.  Yakışıklı oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır bütün detaylar haberimizde.

Kimdir?
19 Nisan 1982 yılında Mersin’de dünyaya geldi. 5 çocuklu bir ailenin 2. Çocuğu olarak gelen Oyuncunun asıl adı Aldulkadir Doğulu’dur. Orta okul ve lise yıllarını çalışarak geçirdi. Abisi Kemal Doğulu ise imaj danışmanlığı yaparak Hande yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Demet Akalın, Nil Karaibrahimgil, Gökhan Özen’e imajlarını yeniden tasarladı.

Abisinin yanına İstanbul’a giden Kadir Doğulu bir süre garsonluk yaptı. Barcelona ve Roma yemeklerini tadan genç oyuncu Türkiye’ye geldikten sonra bir kafenin işletmeciliğini yapmaya başladı. Abisi sayesinde Hande Yener ile tanışan genç oyuncu kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başladılar. Bu arada Okan Üniversitesini Gastronomi Bölümü bitirdi.

Oyunculuk kariyeri ise Küçük Sırlar dizisi ile başladı. Diziden bir yıl sonra Pis yedili dizisinde başrollerden birini canlandırdı. 2013 yılında ise Fatih-i Harbiye dizisinde Neslihan Atagün ve Yunus Emre Yıldırımer ile birlikte rol aldı.
Star Işığı X Factor programında 2014 yılında sunuculuk yaptı.
Koç burcu olan oyuncu Fenerbahçelidir. Hobileri arasında tiyatroya gitmek,  spor yapmak, motosiklet ile dolaşmak yer alıyor.

Kadir Doğulu’dan yeni dizi:
Oyuncunun bir süredir FOX TV’de yayınlanacak bir dizide rol alacağı söylentileri doğrulandı. Ay yapımın üstlendiği dizide genç oyuncuya Gökçe Bahadır eşlik edecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Seda Bakan’da yer alacak. Dizi Ekim ve Kasım aylarında ekranlarda olacak. Ay Yapımın sır gibi sakladığı dizinin senaryosu, oyuncuların sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan yola çıkarak romantik olacağı iddia ediliyor.
Filmoğrafisi:
Küçük Sırlar
Pis Yedili
Bir Hikayem Var
Fatih-i Harbiye
Sevdam Alabora
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler