İzmir dizisi Dip ne zaman başlayacak?

İzmir Dizisi olan Dip seyircileri ile buluşmaya hazırlanıyor

İzmir dizisi Dip ne zaman başlayacak?

Dizinin tüm teknik ekibi ve oyuncu kadrosu İzmirlidir. 23 Haziranda başlayan dizinin çekimlerinin ilk durağı Çankaya, Alsancak ve Narlıdere’de yapılacak. Bir kitap sayesinde tanışan gazeteci ve müzisyenin arkadaşlığını anlatıyor. Türk dizilerinin aksine 25-30 dk sürecek. İlk sezonu 10 bölüm olacak dizi internet üzerinden yayınlanacak. Sigurd Ajans tarafından yapımcılığını üstelendiği dizinin senaristi Gökmen Küçüktaşdemirdir.  Yönetmen koltuğunda Cenk Aşan oturmaktadır.



Dizinin başrollerinde Yücel Emre Kaynarsu ve Yılmaz Arsalı’nın  yer aldığı dizinin diğer oyuncuları Umut Özalp, Çiğdem Dülek, Çağlar Cengiz, Melike Çerçioğlu, Leyla Bal, Aslı Ersek, Nazlı Robson, Ezgi Yetkinoğlu, Belgin Yazıcı, Savaş Özkul, Emrah Karaoğlu ve Ferit Fincan yer alıyor.
Dizide gazeteci, Şair ve yazar Okan Yüksel’de yer alıyor.

Sigurd Ajans’ın sahibi Hakan ‘’ Yönetmenimiz, set çalışanlarımız, oyuncularımız ve yapım ekibimizin tamamı İzmirli. Biz daha önceki projelerimizde olduğu gibi bu kentin imkanlarını, insan gücünü ve potansiyeli kullanmak istiyoruz. İstanbul'a beyin göçünün önüne geçmek ve bu kentte yaşayanların da ciddi projelere imza atabildiğini göstermeyi hedefliyoruz.
Senaryosu, gerçek olaylardan ve kişilerden esinlenerek yazılan DİP, titizlikle hazırlanan bir dizi film projesidir. Süresi, Türk dizilerinin aksine 25 ila 30 dakika arasında olacak. İlk sezonu 10 bölümde tamamlanacak. İnternette www.dipdizi.net adresinde ve başka birçok internet sitesinde yayınlanacak olan dizinin 18 ila 50 yaş arasındaki bir kitleye ulaşacağını düşünüyoruz. Dizi İngilizce altyazıyla diğer dünya ülkelerinde de gösterilecek" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem