İstanbul Sokakları 6. bölümde Fırat harekete geçiyor

Show tv ekranlarında seyirciyle buluşan İstanbul Sokakları yeni bölümüyle yayınlanmaya hazırlanıyor. 

İstanbul Sokakları 6. bölümde Fırat harekete geçiyor

Show tv ekranlarında seyirciyle buluşan İstanbul Sokakları yeni bölümüyle yayınlanmaya hazırlanıyor.  Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas'ın başrollerinde bulunduğu dizi her hafta pazartesi günleri yayınlanıyor.

Cemil'in yaptıklarını kimseye söyleyemeyen Nazlı hayatına nasıl devam edeceğini bilemez halde Fırat'tan kaçmaktadır. Gerçeği ilk öğrenen Sibel sanki Nazlı'ya destek oluyormuş gibi yaparak Fırat ve Nazlı'nın arasının iyice açılmasını sağlar. Lakin hesaba katmadığı bir şey vardır; Cemil Fırat'a acı çektirmek için Nazlı'ya yaşattıklarının videosunu izletir. Fırat bunun üzerine Cemil'i ortadan kaldırmak için harekete geçer. 

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemil Refik'i tehdit ederek Fırat'ın yanında işe girmesini ve kendisi için muhbirlik yapmasını ister. Nazlı babasını katil olmakla suçlayan Fırat'tan uzak durmaya çalışsa da kalbine yenik düşüp kendini Fırat'ın yanında bulur. Bu arada Fırat'ın kardeşi Ece annesinin Cemil tarafından öldürüldüğünü öğrenir. İntikam alması için abisine baskı yapmaya başlar. Diğer tarafta Sibel Fırat'ın şirketine sarhoş halde gelip bütün geceyi orada geçirir. Bunu öğrenen Cemil intikamını Nazlı'yla alacaktır.

Dizinin oyuncu kadrosunda ; Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu Naz Elmas , Derya Alabora, Mehmet Çevik, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş gibi isimler bulunuyor. Yönetmenlik koltuğunda ise Adnan Güler otururken senaryoyu ise Zülküf Yücel ve Zehra Yücel kaleme alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem