İlişki Durumu Karışık final yapıyor!

İlişki Durumu Karışık 40. Bölüm ile final yapıyor. Ekranlara bomba gibi giren ve uzun süre reyting listelerini zorlayan dizi işler kötüye gidince final kararı almıştı.

İlişki Durumu Karışık final yapıyor!

İlişki Durumu Karışık 40. Bölüm ile final yapıyor. Ekranlara bomba gibi giren ve uzun süre reyting listelerini zorlayan dizi işler kötüye gidince final kararı almıştı. Bu kararın ardından dizi bu akşam ( 27.04.2016) son bölümü ile ekranlara gelecek.

İlişki Durumu Karışık’ın final fragmanı yayınlanırken tanıtımda neler olacağına dair ipuçları verildi. Son bölümde Ayşegül ile Can nikah masasına oturacak. Can’ın annesi ikilinin mutluluğunu bozmak için bu kez ne yapacak? Tüm merak edilenler bu akşam yanıtını bulacak.

Başrollerinde Berk Oktay ve Seren Şirince’nin yer aldığı dizinin yayından kaldırılacağını Berk Oktay kendi sosyal medya hesabından duyurmuştu ve set ekibi ile oyuncularına teşekkürlerin iletmişti.  Böylelikle reyting canavarı bir diziyi daha yurtmuş oldu.

MF Yapım imzalı,Dizinin Oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyorduSeren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe), Özlem Öçalmaz (Ece)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem