Hotmail ile benzersiz deneyim

İnternet dünyasının yaşamımıza giriş yaptığı günden bugüne değişilmeyen en önemli nokta eposta hesapları oldu. Bu noktada sektörün devi ise tartışmasız Hotmail oldu. En eski servislerden birisi olan bu eposta servisini milyonlarca insan tercih ediyor. Old

Hotmail ile benzersiz deneyim
İnternet dünyasının yaşamımıza giriş yaptığı günden bugüne değişilmeyen en önemli nokta eposta hesapları oldu. Bu noktada sektörün devi ise tartışmasız Hotmail oldu. En eski servislerden birisi olan bu eposta servisini milyonlarca insan tercih ediyor. Oldukça basit ve kullanışlı yapısı da bu tercihin ana sebebi oldu.

Mail gönderme ve alımı gibi temel işlemlerin yanısıra arşiv hizmeti de sunan Hotmail de alacağınız mbir hesapla facebook gibi internet sitelerinden hesap da açabiliyorsunuz. Tüm üye girişi isteyen sitelerde kullanabileceğiniz hesabınızı hemen şimdi ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz. Buraya tıklayarak girdiğiniz sayfada yeni hesap açabilirsiniz. Sizden istenilen bilgileri girmenizin ardından hesabınız aktif olacaktır.

hotmail.png

Öte yandan şifrenizi unutmanız durumunda kullanabileceğiniz bazı yollar da bulunuyor. Bunun için ilk olarak hotmail anasayfasında şifremi unuttum butonuna tıklayın. Ardından karşısınıza çıkacak seçeneklerden, telefon numarası ile, başka bir mail ile ve güvenlik sorusu cevabı ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. 

ÖZELLİKLER

Sistemde bir çok özellik basit bir yapıyla sizlere sunulmaktadır. Gelen kutusu, giden kutusu, çöp ve istenmeyen mailler kutusunun yanı sıra saklamak istediğiniz postaları tutup klasörlere bölebileceğiniz arşiv de mevcuttur. Ayrıca toplu mail gönderiminin yanı sıra toplu mail temizleme de işinizi kolaylaştıracaktır. Bu özellikleriyle Hotmail ya da yeni adıyla Outlokk dünyanın en çok kullanılan eposta sistemi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem