Hotmail hesabınızı hemen şimdi ücretsiz alabilirsiniz

Dijital ortamın hayatımızın her noktasında etkili olmaya başladığı günden bugüne tartışmasız en çok kullanılan platform hotmail oldu. Eposta hizmeti veren bu platform ile mail alıp gönderme işlemlerini basitçe yapabilmenin yanı sıra tüm sitelere üyelik al

Hotmail hesabınızı hemen şimdi ücretsiz alabilirsiniz
Dijital ortamın hayatımızın her noktasında etkili olmaya başladığı günden bugüne tartışmasız en çok kullanılan platform hotmail oldu. Eposta hizmeti veren bu platform ile mail alıp gönderme işlemlerini basitçe yapabilmenin yanı sıra tüm sitelere üyelik almak da mümkün oluyor.

Oldukça kolay ve kullanışlı yapısıyla tercih nedeni olan Hotmail arşivleme hizmeti ile de kullanılıyor. Facebook, twitter tarzı sosyal medya sitelerinden haber sitelerine kadar tüm platformda da üyelik açarken kullanabiliyorsunuz. Ücretsiz olan bu hizmeti almak için Buraya tıklayın. Açılan sayfada yeni hesap açılımına tıkladıktan sonra size sunulan formu doldurduktan sonra hesabınız ücretsiz bir şekilde aktif olacaktır. 

hotmail.png

Öte yandan şifrenizi unutmanız durumunda kullanabileceğiniz bazı yollar da bulunuyor. Bunun için ilk olarak hotmail anasayfasında şifremi unuttum butonuna tıklayın. Ardından karşısınıza çıkacak seçeneklerden, telefon numarası ile, başka bir mail ile ve güvenlik sorusu cevabı ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. 

ÖZELLİKLER

Sistemde bir çok özellik basit bir yapıyla sizlere sunulmaktadır. Gelen kutusu, giden kutusu, çöp ve istenmeyen mailler kutusunun yanı sıra saklamak istediğiniz postaları tutup klasörlere bölebileceğiniz arşiv de mevcuttur. Ayrıca toplu mail gönderiminin yanı sıra toplu mail temizleme de işinizi kolaylaştıracaktır. Bu özellikleriyle dünyanın en çok kullanılan eposta sistemi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler